jak patrze na wiadomosci;co droga to o kradzierzach i napadach.a co do tych 2 to nie ukradli tylko wzieli sobie premie swiateczna ktorej od pracodacy nie dostali:)
Musieli mieć "cynk" . To teraz drutu w bagażniku wozić nie można. Nie rozumiem to jak wiozę 2 worki kartofli z wiochy to ukradłem co mam paragon wozić. Od kiedy to się spowiadać muszę z wożenia pyrów. To policji teraz tak można bez powodu przeszukać samochód, sprawdzić telefon. Nie wie godzinę policyjną mamy czy co. Bać się mam po ulicy po 22 chodzić. Wiem że jak się nic na sumieniu niema to nie trza się bać ale tak retorycznie się pytam .Czy policja nie nadużywa swoich uprawnień ? .
@TropTV Przy okazji kontroli drogowej można kązde auto przeszukać. Idąc twoim tokiem rozumowania to jak ktoś podjedzie pod twoją działkę coś ukradnie i wrzuci do auta to policja po którą zadzwonisz nie powinna tego auta przeszukać tylko puścić dalej jak gdyby nigdy nic
nu..nu..
po tym co piszesz wnioskuje ze popierasz zatrzymanych panów i ich działania i w sojej firmie robisz to samo??
Nie musieli. Przed komentowaniem trzeba trochę zorientwać się w sytuacji. Drogi pomiędzy Piaskami a Rogowcem są wewnętrznymi drogami Kopalni Bełchatów, które kontroluje wewnętrzna służba ochrony. Ma ona prawo skontrolować każdy samochód wjeżdżający lub wyjeżdżający ze strefy. Jeśli coś przewozisz, musisz wytłumaczyć się skąd to masz. Proste.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!