metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.01.2011 09:48

Ja też jako 13-latek nie byłem w stanie wejść do klasy. Zwłaszcza na lekcje matematyki, fizyki i chemii. A jak już wszedłem do sali, to na lekcji zachowywałem się dziwnie, jakby zamroczony. I także miałem trudności. Z przyswojeniem czegokolwiek. Ale dziwne, bo policji nikt nie wzywał. Pogotowie też nie przyjeżdżało...

00

sklave ~sklave (Gość)04.01.2011 10:35

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Ja też jako 13-latek nie byłem w stanie wejść do klasy.

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
I także miałem trudności. Z przyswojeniem czegokolwiek.

nie musisz się chwalić twoje wypociny na forum o tym świadczą.
Troszkę skromności młodzieńcze.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.01.2011 10:47

"sklave" napisał(a):
Troszkę skromności młodzieńcze.

Dobrze, proszę pana.

00

BLEKI BLEKIranga04.01.2011 10:49

kurde, nie mógł zaczekać dwa tygodnie? - ferie zaraz są :]

00

D17 ~D17 (Gość)04.01.2011 10:58

świętował powrót do szkoły chłopaczyna:) kurcze a gdzie są rodzice!!! to ich trzeba wziąć na komendę i przykładnie ukarać

00

night terror ~night terror (Gość)04.01.2011 16:56

po co wracał do szkoły lepiej, przespać się w domu

00

Lola ~Lola (Gość)04.01.2011 17:04

Cytuję:
Mundurowi ustalają, w jaki sposób chłopak wszedł w posiadanie alkoholu

No co za nieumiejętność wychwytywania związków przyczynowo-skutkowych no... No co za głupie pytanie. W jaki sposób wszedł w posiadanie alkoholu? No przecież ponoć nie wytrzeźwiał po mocno zakrapianej alkoholem imprezie noworocznej. Ano wdepnął se młodzieniec na imprezę i se wszedł w posiadanie alkoholu.
Wielka mi rzecz, wielkie mi śledztwo.

00

night terror ~night terror (Gość)04.01.2011 17:12

Po co wracać do szkoły lepiej iść spać i po problemie ale widać, że koleś nie pomyślał bo wódka była silniejsza :)

00

Aman Amanranga04.01.2011 17:32

Cytuję:
Mundurowi ustalają, w jaki sposób chłopak wszedł w posiadanie alkoholu – dodaje rzecznik.

A czy mundurowi ustalili skąd alkohol wzięła młodzież bawiąca się po wigilii w nocy na Łódzkiej. Bo łatwiej jest złapać jednego głupiego kozła ofiarnego niż całą zgraję pijanych i agresywnych gnojków. Najważniejsze, że atrapy fotoradarów nie znikną i policja będzie miała kogo łapać.

00

Lola ~Lola (Gość)04.01.2011 17:45

"Aman" napisał(a):
A czy mundurowi ustalili skąd alkohol wzięła młodzież bawiąca się po wigilii w nocy na Łódzkiej. Bo łatwiej jest złapać jednego głupiego kozła ofiarnego niż całą zgraję pijanych i agresywnych gnojków. Najważniejsze, że atrapy fotoradarów nie znikną i policja będzie miała kogo łapać.

No bo wiesz, mimo wszystko łatwiej biegać za jednym drobnym króliczkiem niż za stadem rozszalałych owiec. W takim tabunie zwierzyny łatwiej sobie krzywdę zrobić... A tak lecisz kłusem za małym "kicajcem".
--
Ty Aman, a co te fotoradary mają wspólnego z podchmielonymi dzieciakami? ;) Przecież te ochlaptusy raczej prędkości nie przekroczą ;D Wręcz przeciwnie jakoś im ta żwawość siada ;D Wiem! Mundurowi planują wprowadzić jakiś nowy model fotoradaru. Taki, co to obcyka i udokumentuje wszelkie odstępstwa od normy chodu osoby trzeźwej? :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat