No i klienci z Radomska, Bełchatowa i okolic tam się będą pojawiać. A nasz fokus szmal zacznie marnie prząść. Co wtedy w Piotrkowie nie będzie centrum kultury.
Klienci z Radomska to raczej do Częstochowy na zakupy jeżdżą.
Póki co galeria o której jest ten artykuł ma duże problemy z pozyskaniem najemców (ostatnio musieli zrezygnować z firmy która im ich ściąga). Wydaje mi się, że ta Bawełnianka będzie wielką klapą, a większość sieci otworzy swoje sklepy w Olimpii.
Myślę, że focus zyskuje sporo lokalizacją, a mianowicie chodzi o pobliską uczelnię, z której pewnie studenci w czasie okienek często zaglądają, a studenci są przecież z różnych miejscowości. Na samym Piotrkowie nie wiem czy focus daleko by zajechał.
z Radomska !!! do Bełchatowa??? tam gołe mury jeszcze i brak najemcow a Ty ALEX już się cieszczysz, że twoje miasto na tym straci.
gdzie patriotyzm lokalny;)
A dlaczego nie napiszecie, że przez błędy w konstrukcji jest pół roku opóźnienia?
OBI a w dalszych planach jest obok Tesco Extra. Otwarcie prawdopodobnie na przełomie Lato / Jesień.
a moze bedzie taniej w kinie w bawełniance niz w piotrkowskim Focusie?bo ceny tu sa wyzsze niz w kinach w Łodzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!