zabrać mu ku...wa prawo jazdy!!! bo kierują tirami ludzie bezmyślni, znam ich wielu...
Nie jest przestrzegany czas pracy kierowcy i chłopak zasnął może.
Mas rację ale nie uogólniajmy, aczkolwiek mnie też parę razy TIR nie staranował na naszym rondzie Gierka :)
Wpychają się na chama i co ja biedny mogę autkiem zrobić ? Walczyć na siłę z nimi ? :D
bo właśnie tymi samochodami ,,Romano" to tak jadą nie patrzą na nic... Myślą że jest cała droga ich i temu kierowcy baranowi od razu prawko zabrać i sporą grzywnę to reszta będzie miała nauczkę i pewnie mu się spieszyło paliwo sprzedać bo nie raz ich widziałem jak spuszczali do baniek właśnie na tej drodze 74. (nie będe wymieniał miejscowości)
Jak zaoszczędził to sprzeadał ....
A osobówki się nie wpychają !!!
kazdy moze spowodowac wypadek,wiec kolego nie zabieraj mu prawa jazdy,bo to jego praca,dzieki której wyzywi rodzine,nie znasz człowieka to go nie oceniaj.skoro był trzezwy to o co ci chodzi.chałupa sie rozleciała bo to rudera była i duza masa auta.dobrze ze nikomu nic sie nie stało-MOCHER JESTEŚ kolego JAN.
zgadza się!
Tiry na tory i tyle w tym temacie
Roberto - masz 100 % racji !!!
Praca ciężka, kiepskie wąskie drogi - wystarczy jakaś osobówka bez wyobraźni i nieszczeście gotowe !!!
Sam sobie idź na tory...
Roberto akurat ja mogę powiedzieć więcej na ten temat bo mieszkam właśnie przy tej trasie i widzę na co dzień jak oni jadą kiedyś jak wyprzedzał traktor na zakręcie w Solcu to prawie go zepchnął do rowu i uważasz że tj. mądra jazda? mają CB i tylko to ich ratuje... i może mi powiesz że traktor też był stary też płaci OC jak każdy użytkownik!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!