Smutne to jest to, że nie potrafisz się wysłowić w swoim ojczystym języku. O interpunkcji nie wspomnę.
Oj, w szkolnictwie mają ogromne znaczenie. To być, albo nie być nauczycielem.
Piotrkowianin pozjadał wszystkie rozumy. Nie wiesz o tym, że osoba prawdziwie inteligenta powinna dostosowac sie do rozmowcy?
bardzo ładny przykład daje miasto Gdańsk: http://wyborcza.pl/1,75248,11737429,Gdansk_do_nauczycieli__dluzsza_praca_albo_zwolnienie.html
Mniej mieszkańców Piotrkowa- niech redukują magistrat,
mniej pacjentów - mniej szpitali,mniej wiernych - mniej kościołów...
Proponuję w zamian więcej złośliwców, prymitywów(po na forum można wszystko napisać), wszystkich obrazić i wyładować swoje flustracje i kompleksy.
No nie wiem. Po prostu kompetentny człowiek.
Nie, nie wiem. To jakaś herezja. Jeszcze by tego brakowało, żeby ktoś miał równać w dół. Masz kompleksy, to proszę bardzo - równaj w górę. Nie ma tak, że ktoś się będzie zniżał do twojego poziomu.
Do P. M itd.
Ile ksywek jeszcze Szanowny Panie wymyślisz, żeby mnie kąsać?
Jesteś zabawny, masz narcystyczną osobowość i wyjesz swoim ego jak canis lupus. Współczuję Twoim bliskim.
Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere.
A co to są te flustracje? I co, niby mamy się zniżać do rozmówcy i tak jak ty, mówić flustracje? Żenada roku.
w Piotrkowie tez kasy już nie znajdą! Prezydent dał 250 tys, na kościoły więc na szkoły już nie ma
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!