Grupa krwi Andrzeja to AB .Jeśli ktoś chciałby pomóc...to jak najbardziej.
Dziękujemy!...każda kropla jest tu na wagę złota.Nie znajdujemy słów, aby wyrazić ogromną wdzięczność.Myślimy,że kiedyś My z Andrzejem pomożemy również potrzebującemu.WIELKIE DZIĘKI!
Liczę na to,że znajdzie się jeszcze wielu Twoich kolegów,którzy na swoim terenie kiedyś może jeszcze ci pomogą,bo przecież "prwadziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"--masz okazję ich teraz poznać.Twoja koleżanka.
Andrzej zawsze może na nas liczyć,pomożemy mu.Bo z niego fajny kupel!
Masz nie tylko kolegów,ale rodzinę,sąsiadów,znajomych i nauczycieli i wszystkich,którzy cię znają--zawsze możesz się do Nich zwrócić o pomoc i radę.Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia.Czekamy!
Wiem,że bardzo cierpisz,a ten rozbójnik-rajdowiec ,hula dalej po świecie zarabia i rozrabia może już niejednego gościa tak załatwił ....i uchodzi mu to na sucho.kTO GO WRESZCIE doścignie!
Smutno mi.
Andzia musisz wytrzymać ... rozumie cie bardzo dobrze i wierze ze dasz sobie rade... jak zawsze zreszta :* pamietaj ze masz swietna rodzinke .. dobrych przyjaciół ... i cała szkoła juz za toba teskni :) brakuje nam ciebie brachu ... wracaj jak najszybciej do zdrowia i do nas ... czekamy z utęsknieniem ...pamietaj ze masz całe zycie przed sobą i nie poddawaj sie .... PRZYJACIELU MÓJ :)))do szybkiego zobaczenia :***
Andrzej,cały czas przypatrujemy się Tobie,jak pokonujesz ten swój niesamowity ból,którym zostałeś obdarzony.Wiemy,że dasz radę ,bo tak by chciałby Twój TATA...a Ty zrobiłbyś dla niego wszystko....no to postaraj się!
Kolego,jak chciałbyś pogadać a miał na to chęć,siłę i możliwości,to możemy porozmawiać.Daj znać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!