dajcie ludziom normalną prace za godziwe pieniądze to przestaną wałki kręcić .....
zastanawiam się kim są "oni", którzy mają dać pracę. a może sam utworzysz firmę i dasz "ludziom normalną prace za godziwe pieniądze"?
Szanowny Redaktorze, połaszczyli się na kradzione - znaczy okradli złodzieja?
Gdzieś ty się wychował człowieku ???
Zobacz na tych w rządzie i niżej: mają godziwe wynagrodzenia, a kombinują, że hej !!! I nie chodzi tu o parę złotych, tylko o setki tysięcy i miliony.
Przy nich złodziej, który ukradł parę litrów paliwa, to neptek - amator i nieudacznik.
Takie osoby wykręciły mi wałek w ciągu 30 minut prawie za 4000 zł a ja w normalnej pracy za godziwe pieniądze muszę na to pracować ponad 3 miesiące jaka tu sprawiedliwość.
Niezłe auto a kombinują,dziwny jest ten świat,sam jestem przeciw złodziejom.Pewnie dorobili się z okradania innych..
zgadzam sie ,tam to jest dopiero przewalka. najgorsze w tym ze nikt im za to nie moze nic zrobic . a normalnego czlowieka ktory cos chcial dorobic do 1200 na mc na cztery osoby to za byle co zamkna .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!