Lubie to!
Nieee,no niekoniecznie tylko tych. Wszystkim by się przydała przynajmniej rozmowa kwalifikacyjna z psychologiem...
Część ludzi z racji swoich skromnych predyspozycji intelektualnych W OGÓLE nie powinna siadać za kierownicę jakiegokolwiek pojazdu, ba!nawet wrotek...
Niestety coraz wiecej takich osobników na naszych drogach, więc i wypadków coraz więcej...
Racja... ale tu niektórzy lubią do jednego worka wszystkich wrzucać taki maja styl.
Dla waszej wiadomosci niekt do wiezienia nie poszedł i nie pójdzie!!Przeczytacie cos a nie wiecie jak dokladnie było,zastanówcie sie co piszecie albo wogole nie piszcie.
Czemu nikt nie mówi o tym ile na liczniku miał kierowca forda i czemu się nie zatrzymał tylko omijał kogoś na pasach i to w dodatku koło szkoły??????
Skończcie to piep...rzenie nigdy nie byliście młodzi ???? Liczy sie ostra zabawa na maksa :D !!!
Masz rację ninko ; nie pisz więcej ;->
Najlepszą zabawę na maksa ma teraz dzieciak i jego rodzice...
Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje z taka osoba jak TY.!!! Jeśli nie masz pojęcia jak było to się nie udzielaj,bo przeczytasz coś i pieprzysz głupoty!!!!
Widziałem to wszystko i to co tu piszą to bujda. Fecet z Forda był bardzo wulgarny i chamski,nie wiem nawet czy nie pijany.Nic mu się z autem nie stało nawet rysy nie miał. Kierowca Forda powinien sie leczyc i w tym wieku 57 lat juz sie nie jezdzi chłopie!!!
a co sie robi lezy w domciu i czeka na smierc?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!