metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ilidan ilidanranga22.11.2011 07:53

"antytaa" napisał(a):
~antytaa (Gość)
11 godzin temu, 21:18
"taa.." napisał(a):
~taa.. (Gość)
2 godziny temu, 18:42
EPI+BMW...i wszystko jasne. Nikt normalny się tak nie zachowuje! Mam nadzieje że prędko z wiezienia nie wyjdą!
Nikt normalny nie ocenia drugiego po rejestracji ani po marce. Tak robią tylko buraki i kołtuny. Ty masz pewnie rejestracje EP i jesteś jednym z nich?

Lubie to!

00

P51 ~P51 (Gość)22.11.2011 09:18

"Mysliciel" napisał(a):
Kierowców BMW powinno się poddawać dodatkowemu badaniu psychiatrycznemu.

Nieee,no niekoniecznie tylko tych. Wszystkim by się przydała przynajmniej rozmowa kwalifikacyjna z psychologiem...
Część ludzi z racji swoich skromnych predyspozycji intelektualnych W OGÓLE nie powinna siadać za kierownicę jakiegokolwiek pojazdu, ba!nawet wrotek...
Niestety coraz wiecej takich osobników na naszych drogach, więc i wypadków coraz więcej...

00

slim ~slim (Gość)22.11.2011 09:40

"antytaa" napisał(a):
Nikt normalny nie ocenia drugiego po rejestracji

Racja... ale tu niektórzy lubią do jednego worka wszystkich wrzucać taki maja styl.

00

ninka ~ninka (Gość)22.11.2011 10:17

Dla waszej wiadomosci niekt do wiezienia nie poszedł i nie pójdzie!!Przeczytacie cos a nie wiecie jak dokladnie było,zastanówcie sie co piszecie albo wogole nie piszcie.

00

sprawiedliwy ~sprawiedliwy (Gość)22.11.2011 10:17

Czemu nikt nie mówi o tym ile na liczniku miał kierowca forda i czemu się nie zatrzymał tylko omijał kogoś na pasach i to w dodatku koło szkoły??????

00

blondi ~blondi (Gość)22.11.2011 10:50

Skończcie to piep...rzenie nigdy nie byliście młodzi ???? Liczy sie ostra zabawa na maksa :D !!!

00

P51 ~P51 (Gość)22.11.2011 10:55

"ninka" napisał(a):
Dla waszej wiadomosci niekt do wiezienia nie poszedł i nie pójdzie!!Przeczytacie cos a nie wiecie jak dokladnie było,zastanówcie sie co piszecie albo wogole nie piszcie

Masz rację ninko ; nie pisz więcej ;->

"blondi" napisał(a):
Liczy sie ostra zabawa na maksa :D

Najlepszą zabawę na maksa ma teraz dzieciak i jego rodzice...

00

ninka ~ninka (Gość)22.11.2011 12:02

"P51" napisał(a):

Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje z taka osoba jak TY.!!! Jeśli nie masz pojęcia jak było to się nie udzielaj,bo przeczytasz coś i pieprzysz głupoty!!!!

00

pewniak... ~pewniak... (Gość)22.11.2011 12:09

Widziałem to wszystko i to co tu piszą to bujda. Fecet z Forda był bardzo wulgarny i chamski,nie wiem nawet czy nie pijany.Nic mu się z autem nie stało nawet rysy nie miał. Kierowca Forda powinien sie leczyc i w tym wieku 57 lat juz sie nie jezdzi chłopie!!!

00

ciekawy ~ciekawy (Gość)22.11.2011 13:35

"pewniak..." napisał(a):
i w tym wieku 57 lat juz sie nie jezdzi chłopie!!!

a co sie robi lezy w domciu i czeka na smierc?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat