EPI+BMW...i wszystko jasne. Nikt normalny się tak nie zachowuje! Mam nadzieje że prędko z wiezienia nie wyjdą!
rozstrzelać trzeba było idiotów na miejscu bo tak będzie trzeba ich w areszcie utrzymywać z naszych podatków. nie wiem dokąd zmierzamy, ale czytając tego typu artykuły mam wrażenie że donikąd. młode społeczeństwo jest w wielu przypadkach jak bydło, oby tylko ta pozostała mniejszość dała radę nad tym bydłem zapanować
Nikt normalny nie ocenia drugiego po rejestracji ani po marce. Tak robią tylko buraki i kołtuny. Ty masz pewnie rejestracje EP i jesteś jednym z nich?
Wczoraj jeden taki w srebrnym BMW nr rej EP54(...) mało co by nie rozjechał mnie na przejściu dla pieszych w okolicy ronda Kostromska-Belzacka ok. godz. 16.00. Kierowców BMW powinno się poddawać dodatkowemu badaniu psychiatrycznemu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!