metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczawik szczawikranga03.11.2011 09:43

po odlowieniu, lekarz przeprowadzil sekcje w celu ustalenia tozsamosci i wieku denata - ryby;)

00

szch ~szch (Gość)03.11.2011 10:25

"szczawik" napisał(a):
je czasem to co sam złapie/upoluje a nie kupuje gotowe, obrobione mięsko w sklepie

Ten wędkarz zabija dla przyjemności, nie dla jedzenia - wędkarstwo to podobno hobby i rekreacja, a nie sposób na zdobycie pożywienia. Dla mnie ten, kto zabija dla przyjemności nie jest normalny.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.11.2011 10:42

"szczawik" napisał(a):
po odlowieniu, lekarz przeprowadzil sekcje w celu ustalenia tozsamosci i wieku denata - ryby;)

A przyczynę śmierci też ustalił? ;)

00

szczawik szczawikranga03.11.2011 10:59

"Piotrkowianin" napisał(a):
A przyczynę śmierci też ustalił? ;)

denat 'zszedl' od blasku fleszy i od glupich weganskich komentow pod tym artykulem:D

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)03.11.2011 15:36

"szch" napisał(a):
Ten wędkarz zabija dla przyjemności, nie dla jedzenia - wędkarstwo to podobno hobby i rekreacja, a nie sposób na zdobycie pożywienia. Dla mnie ten, kto zabija dla przyjemności nie jest normalny.

Dla mnie też nie jest.

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)08.11.2011 15:46

"szch" napisał(a):

"szch" napisał(a):
Niestety większość uważa ryby za rośliny, a męczenie ryb to dla nich taka sama rozrywka jak zbieranie grzybów.

Masz rację "szch", tak właśnie jest. Pytanie z materiału poniżej też zasadne:
http://tnij.org/n40e
Bestialskie ciągnięcie na sznurku kota za samochodem prozwierzęcy aktywiści potępili ostatnio zgodnym chórem. A zwierzę wielkości 5-letniego dziecka, szlachtować wolno? Tylko dlatego, że ryba głosu nie ma?

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2011 15:52

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat