Piotrkowianin to już pomówienie. A to jest karalne. Nie wiem co się uczepiliście Pana Franciszka, który pewnie bardzo się cieszy. Wy musicie marudy zepsuć mu humor. Bo jak i wy frustraci, to czemu nie inni nie? Panie Franciszku, GRATULUJE.
Dla mnie to zdjęcie jest obrzydliwe wstrętne i ohydne.
Fuj ,,, niedobrze mi się robi patrząc na to jak ludzie traktują zwierzęta !!!
Niszczą mi konstrukcję niektóre komentarze. Piękny okaz, gratulacje.
Życze smacznego.....mieso 18 letniej tolpygi jest na pewno rewelacyjne !!
masakra, ludzie ogarnijcie się, nie pasuje, nie podoba się to nie czytajcie, każdy ma jakieś hobby, czy inny wypełniacz czasu, zgłoście na policję, że bezduszny pan Franciszek P. zabił rybę i w dodatku ją ośmieszył, znieważył i pastwił się nad nią, robiąc sobie z nią foty.. wpierniczajcie sobie dalej warzywka i odczepcie się od niewinnego człowieka.. on przynajmniej, jak widać, je czasem to co sam złapie/upoluje a nie kupuje gotowe, obrobione mięsko w sklepie, które nie patrzy na Ciebie, kiedy odchodzi do krainy wiecznych łowów, dzięki czemu masz pół roboty z głowy.
Ale pięknie się na nią zaczaił.
Po zdjęciu widać że wytrawny wędkarz.
Dobrze że nie urwał
Gratuluję.
Moje gratulacje piękna i nie często spotykana ryba. I radze się nie przejmować komentarzami tych mnie "dojrzałych i rozwiniętych" użytkowników serwisu e-piotrków>
Pozdrawiam
A możesz zdradzić skąd znasz wiek tej ryby? W dowodzie osobistym miała? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!