metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Cami ~Cami (Gość)01.03.2011 16:52

Nie ma się co dziwić. Najlepszego aktora na scenie zżera trema :D

00

Aman Amanranga01.03.2011 17:29

"Cami" napisał(a):
Nie ma się co dziwić. Najlepszego aktora na scenie zżera trema :D

W siatce po pomarańczach? Nie stać go było na jakieś fajne rajstopy? Ja tam się nie znam ale panie może podpowiedzą co by było najlepsze na głowę w takich wypadkach.

00

Cami ~Cami (Gość)01.03.2011 18:25

Nie praktykuję takiego kamuflarzu,więc nie mam pojęcia ;)
Może facet kobity nie ma i nie miał skąd zaopatrzyć się w pończoszki,bo wstyd mu było o nie poprosić w sklepie. :))

00

Aman Amanranga01.03.2011 18:31

"Cami" napisał(a):
Nie praktykuję takiego kamuflarzu,więc nie mam pojęcia ;)

Nie podejrzewałem Cię o takie praktyki. Ale goście zakładają rajstopy albo kominiarki a ten siatkę po pomarańczach. Dobrze, że pomarańczy w niej nie było. A może potrzebna mu była forsa na następne pomarańcze.

00

Cami ~Cami (Gość)01.03.2011 19:04

Wszyscy idą za moda i trendem Amanie
A że ostatnimy czasy wielu artystów wzoruje się na image Lady Gagi ;)) , to może i ten pan chciał być na czasie i postanowił wprowadzić nowy styl :D

00

wodnik1985 wodnik1985ranga01.03.2011 20:21

Mogł sie ubrać w mięso:)Ale wtedy musial by zrobić skok na mieęsny:)

"Cami" napisał(a):
Cami1 godzina temu, 19:04Wszyscy idą za moda i trendem Amanie
A że ostatnimy czasy wielu artystów wzoruje się na image Lady Gagi ;))

00

Aman Amanranga01.03.2011 21:06

"wodnik1985" napisał(a):
Mogł sie ubrać w mięso:)Ale wtedy musial by zrobić skok na mieęsny:)

A jak skok na bank to w banknoty?

00

Cami ~Cami (Gość)01.03.2011 21:11

"Aman" napisał(a):
A jak skok na bank to w banknoty?

Wtedy napewno pozostałby niezauważony :D
PS. Nigdy nie wiem napewno/na pewno hmmm...
Wiem : na pewno, tak ? :)

00

Delbana ~Delbana (Gość)01.03.2011 21:51

Tyle tu dywagacji bez sensu, a jakoś nikt próbuje dotknąć istoty problemu.
I co to w ogóle za news, że bandyta napadł listonosza z pieniędzmi? Codziennie napadają dla kasy.
Natomiast w artykule istotnym novum, rzeczywiście godnym odnotowania jest to, że w decydującym momencie napastnik zaniemówił i uciekł z miejsca zdarzenia, w dodatku - rzecz niesłychana - nie zabrawszy łupu!
I dziennikarz nie wyjaśnia, dlaczego temu typowi odjęło mowę?!
Z jakiego powodu? Coś zobaczył? Ale co? Że listonosz jest kobietą? Co się właściwie stało? Może listonosz okazał się ekshibicjonistą, rozpiął uniform i wyjął! A może doręczyciel miał na twarzy jakieś wrzodziejące strupy i przestępcy sparaliżowało mowę? Czy ten listonosz po godzinach pracuje może jako hipnotyzer? A może spod czapki listonoszowi rogi wystawały?
Coś może listonosz powiedział? Bluzgnął wiąchą w tego w siatce po pomarańczach na głowie i ten uciekł?
Czy raczej może powiedział do szczupłego w czarnym, sportowym ubraniu: A kuku, a ja dzisiaj pieniążków nie doręczam!
No, nic dosłownie nie wiadomo. Co to w ogóle za informacja dziennikarska?
Ale podejrzewam co innego. Że ta informacja może być schrzaniona. Pewnie doszło do przekłamania, jak to często, z pośpiechu w robocie reporterów. Moim zdaniem było na odwrót, to ten listonosz był w tej siatce po pomarańczach na głowie. I jak napastnik zobaczył takiego doręczyciela, to faktycznie, mógł zaniemówić z wrażenia. Poczta Polska może wprowadza eksperymentalnie jakieś zmiany w monotonnym ubiorze doręczycieli. Słusznie, konkurencja nie śpi, a pocztowy gigant na glinianych nogach bardzo cienko przędzie. Nawet handel rajstopami, zniczami, polopiryną i grą "Chińczyk" nie wykaraskał monopolisty z tarapatów finansowych.
W siatce po pomarańczach na głowie, ja nie mogę...

00

Delbana ~Delbana (Gość)01.03.2011 22:01

O, wiem! Ten w siatce po pomarańczach na głowie zobaczył, że ten listonosz z liściem na głowie! I dlatego zbira zamurowało!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat