metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tartu Tarturanga23.12.2011 08:44

Uwierzcie ESI to dopiero jeżdżą porażka - po prostu strach - prędkość , sposób wyprzedzania na czwartego czasem ... tylko przyhamować i przeczekać ... z troski o swoje życie

00

P51 ~P51 (Gość)23.12.2011 10:32

"wina-kierowcow--ZAWSZE" napisał(a):
Jeżeli pieszy ginie na pasach, to nie zważając na to, jak to będziecie swoimi wpisami negować, powiem wam prosto w twarz: wina kierowcy w 99,99 procentach przypadków. Nawet nie mam zamiaru tego uzasadniać 3/4 społeczeństwa. Kto wie, to wie. A reszta niech się mądruje (jak zawsze).

To ja sie pomądruję ;-) :
Masz dużo racji, ale nie 99,99% racji...
Ja bym winę rozłożył po równo.
Bo jak osądzić fakt, którego byłem dziś rano świadkiem na ul.Jerozolimskiej przed biblioteką?
Około 20 metrów za przejściem dla pieszych - dla których świeciło sie czerwone światło , przechodził przez jezdnię starszy człowiek o kulach...
Dobrze,że jadący przez skrzyżowanie na zielonym świetle kierowca zwolnił i przepuścił tego "pana"-wykazał więcej rozsądku.
Prawdopodobnie ten starszy człowiek mógł w ogóle nie "kontaktować" na tyle, by zwracać uwagę na przejście dla pieszych i jakieś tam światła, ale gdyby doszło do wypadku, to wybacz, ale jego wina nie wyniosłaby 0,01%...;->

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat