Jeżeli pieszy ginie na pasach, to nie zważając na to, jak to będziecie swoimi wpisami negować, powiem wam prosto w twarz: wina kierowcy w 99,99 procentach przypadków. Nawet nie mam zamiaru tego uzasadniać 3/4 społeczeństwa. Kto wie, to wie. A reszta niech się mądruje (jak zawsze).
a może wbiegła na pasy? bo tak się tłumaczą niektórzy kierowcy potrącajac pieszych,którzy przechodzą po pasach.
Aby zapobiec kolejnych takim przypadkom proponuję zlikwidować pasy
popieram, genialne !!!
Właśnie i znowu na pasach...LUDZIE PATRZCIE PRZED SIEBIE ,CHWILA I GAŚNIE CZŁOWIEK........
Nic dodać, nic ująć. Nie dalej jak wczoraj miałem sytuację, że przepuszczałem pieszych na dwupasmówce (byli już na 1/3 przejścia - to dla tych co się czepiają zapraszania na pasy), a z lewej wyprzedził mnie jakiś EPA. Ogólnie po kilku tygodniach spędzonych w Łodzi stwierdzam, że tutaj to właśnie EPA jeździ najgorzej w przeciwieństwie do Piotrkowa gdzie ten zaszczytny tytuł rezerwuję dla EOP ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!