Nawet za zbieranie połamanych przez wiatr gałęzi w lasach bez zgody leśniczego dostaniesz karę pieniężną. Za darmo możesz tylko zbierać w lesie opadłe szyszki. A w PRL-u Jaruzelski zapraszał polaków do zbierania chrustu w lesie jak był kryzys z węglem który w Polsce był kilka razy droższy niż ten który Polska sprzedała do Czechosłowacji i tam kupiłeś np. cały wagon. W Polsce jeszcze na tym zarobiłeś. Taki był PRL.
Absolutnie nie można kraść drzew.No bo gdzie Komorowski będzie polować.Wśród kukurydzy na myszy polne?
Mój pies /łobuz jeden/ w dniu wczorajszym wyniósł 2 patyki z lasu!Ratujcie, co mam robić? Czy mam sam ,osobiście zgłosić się na komendę.Chętnie poddam się karze,tylko nie zamykajcie mnie aż na pięć lat.Trzy latka wystarczą?
No nie,trochę drzewa z biedy na podpalkę rozumiem...ale 44 drzewa to na handel!!Ukarać!!
Amman.Twój leśniczy niech uderzy się w pierś i przyzna ile sprzedał na lewo z Państwowego lasu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!