metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
amman ~amman (Gość)28.02.2011 12:33

Nawet za zbieranie połamanych przez wiatr gałęzi w lasach bez zgody leśniczego dostaniesz karę pieniężną. Za darmo możesz tylko zbierać w lesie opadłe szyszki. A w PRL-u Jaruzelski zapraszał polaków do zbierania chrustu w lesie jak był kryzys z węglem który w Polsce był kilka razy droższy niż ten który Polska sprzedała do Czechosłowacji i tam kupiłeś np. cały wagon. W Polsce jeszcze na tym zarobiłeś. Taki był PRL.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 14:18

Absolutnie nie można kraść drzew.No bo gdzie Komorowski będzie polować.Wśród kukurydzy na myszy polne?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 14:21

Mój pies /łobuz jeden/ w dniu wczorajszym wyniósł 2 patyki z lasu!Ratujcie, co mam robić? Czy mam sam ,osobiście zgłosić się na komendę.Chętnie poddam się karze,tylko nie zamykajcie mnie aż na pięć lat.Trzy latka wystarczą?

00

wodnik1985 wodnik1985ranga28.02.2011 15:48

No nie,trochę drzewa z biedy na podpalkę rozumiem...ale 44 drzewa to na handel!!Ukarać!!

00

swan ~swan (Gość)28.02.2011 16:53

Amman.Twój leśniczy niech uderzy się w pierś i przyzna ile sprzedał na lewo z Państwowego lasu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat