NoNo jestem zdziwiony szybkością podawanych informacji szkoda , że nie ma info o piotrkowie ..
Ej a co się stało w Wolborzu bo czytając artykuł na stronce http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1465161,powalone-drzewa-zerwane-dachy,3007163,id,t,zid.html#galeria dowiedziałem się że coś się stało tylko co i gdzie?
No, przynajmniej wójt Rozprzy się martwi o swoich mieszkańców, nie to co pan Roman Drozdek! w Woli Krzysztoporskiej zapadła się droga przy ul. Wesołej od nawałnicy i kiepskich robót kanalizacyjnych, a on pewnie słodko spał!!
przynajmniej wójt Rozprzy dba o swoich mieszkańców, bo pan R. Drozdek- wójt gminy Wola Krzysztoporska na nic nie reaguje. W wyniku wczorajszej nawałnicy zapadła się droga przy ul. Wesołej w Woli Krzysztoporskiej, a pan wójt pewnie słodko spał. Strażacy pracowali całą noc, żeby wyrwa się nie przepełniła.
no to teraz przyda sie naczely śledczy RP z zapytaniem : Dlaczego takie klęski dotykaja mój okręg wyborczy , jeszcze mi lądowisko spadochronowe zniszczą i wyląduje gdzieś .....
To taki komentarz polityczny a wszystkim poszkodowanym wyrazy głębokiego współczucia
Jakie zderzenie dwóch frontów??? Gdzie tak mówili ? Skąd takie info ??? Specjaliści meteo po szkołach z TVN-u dali takie informacje ??? Hah...Jak było naprawdę wiedzą tylko Ci co tego doświadczyli na żywo...
Artykuł o ostatnich nawałnicach ukaże się jutro na stronie portalu.
"mcclay"- a co to wg Ciebie jest, gdy burze nadchodzą jednocześnie z kilku stron nie wiadomo w jakim kierunku i 'przepychają' się wzajemnie??? Czy to nie jest właśnie starcie frontów... Nie trzeba oglądać TVN-u, tylko niebo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!