metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PTB ~PTB (Gość)04.07.2012 02:16

NoNo jestem zdziwiony szybkością podawanych informacji szkoda , że nie ma info o piotrkowie ..

00

jaa ~jaa (Gość)04.07.2012 07:10

Podziwiam pracę strażaków.

00

aaa ~aaa (Gość)04.07.2012 08:35

Ej a co się stało w Wolborzu bo czytając artykuł na stronce http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1465161,powalone-drzewa-zerwane-dachy,3007163,id,t,zid.html#galeria dowiedziałem się że coś się stało tylko co i gdzie?

00

bleee ~bleee (Gość)04.07.2012 09:35

No, przynajmniej wójt Rozprzy się martwi o swoich mieszkańców, nie to co pan Roman Drozdek! w Woli Krzysztoporskiej zapadła się droga przy ul. Wesołej od nawałnicy i kiepskich robót kanalizacyjnych, a on pewnie słodko spał!!

00

bleee ~bleee (Gość)04.07.2012 09:46

przynajmniej wójt Rozprzy dba o swoich mieszkańców, bo pan R. Drozdek- wójt gminy Wola Krzysztoporska na nic nie reaguje. W wyniku wczorajszej nawałnicy zapadła się droga przy ul. Wesołej w Woli Krzysztoporskiej, a pan wójt pewnie słodko spał. Strażacy pracowali całą noc, żeby wyrwa się nie przepełniła.

00

falandysz ~falandysz (Gość)04.07.2012 12:29

no to teraz przyda sie naczely śledczy RP z zapytaniem : Dlaczego takie klęski dotykaja mój okręg wyborczy , jeszcze mi lądowisko spadochronowe zniszczą i wyląduje gdzieś .....
To taki komentarz polityczny a wszystkim poszkodowanym wyrazy głębokiego współczucia

00

Niuans ~Niuans (Gość)04.07.2012 21:42

A gdzie posłanka Radziszewska???

00

mcclay mcclayranga04.07.2012 22:53

Jakie zderzenie dwóch frontów??? Gdzie tak mówili ? Skąd takie info ??? Specjaliści meteo po szkołach z TVN-u dali takie informacje ??? Hah...Jak było naprawdę wiedzą tylko Ci co tego doświadczyli na żywo...
Artykuł o ostatnich nawałnicach ukaże się jutro na stronie portalu.

00

sam_wilk ~sam_wilk (Gość)08.07.2012 11:01

"mcclay"- a co to wg Ciebie jest, gdy burze nadchodzą jednocześnie z kilku stron nie wiadomo w jakim kierunku i 'przepychają' się wzajemnie??? Czy to nie jest właśnie starcie frontów... Nie trzeba oglądać TVN-u, tylko niebo.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat