Zbyt równo stoi ten samochód, jeżeli miałby jechać DW484 od Bełchatowa albo od Kamieńska.
Sławku ........brakuje słów.. Tyle się ciśnie na język, a w głowie jednocześnie mętlik i pustka. Wczorajsza wiadomość o twojej śmierci ścięła mnie z nóg. Spoczywaj w pokoju, a dla nas niech to będzie przestroga...
....a może brawurowa jazda motocyklisty? kiedyś taki mądry siusiak też wyprzedzał na trzeciego i o mało mi się pod kołami nie położył i co... było by że wszyscy źle jechali bo za szybko i nie ustępowali mu drogi? Nie rozśmieszaj mnie gówniarzu! Prawda jest taka, że kobiety nie są złymi kierowcami, jeżdżą bardzo zachowawczo, ale faceci kierujący się brawurą i uważający się za nieśmiertelnych - owszem i to oni stanowią zagrożenie na drodze! Może powiemy jeszcze, że kobiety nie umieją dobrze pływać bo nie skaczą na główkę po wypiciu 7 piw, żeby się popisać przed kolegami? co? ... ilu takich mądrych kolesi potem w szpitalach leży sparaliżowanych, co? Też mam motocykl ale nie daje ile fabryka dała na polskich drogach, w odróżnieniu do głupich chłopów! Nie byłeś tam i nie wiesz jak było! Może próbowała jakoś go wyminąć.. cholera wie.. to nie jest pierwszy przypadek z motocyklistą.. to tez daje do myślenia ;] Niedaleko mojej miejscowości niedawno dwoje jak uważano świetnych motocyklistów wbiło się w ciężarówkę i co.. tez nie była ich wina pomimo, że szybkoo zachrzaniali...Zastanów się co piszesz wołku i zanim kogoś oskarżysz!
niech kierowcy jednośladów zaczną stosować sie do zasad ruchu drogowego !!!
no tak widac a ja glupi sie zastanawialem .prosze o wybaczenie ze nie przyjrzalem sie fotce:-))
Wlasnie . I to jest smieszne ze wszyscy sa winni tylko nie motocyklista. Wiele osob potwierdzi ze nie przestrzegaja przepisow i jezdza jak idioci. Prosze o wyrozumialosc kierowcow ktorzy sa odpowiedzialni na drodze bo to nie owas te slowa. Spotkalem na swej drodze ,fanow motocykli ktorzy kochaj te maszyny ale jezdza z pasja i rozwaga, dla przyjemnosci i pelna kultura ale i jest inna strona ,bo sa wlasnie tacy co chca pokazac jak szybko moga jechac i ze niema dla nich rzeczy niemozliwych . Pozniej jednak zostaje po nich tylko smutek ...
piotrektramp trzeba zacząć od tego że ludzie w 90% uwazaja motocyklistów za "dawców" a na pytanie dlaczego odpowiadają że szybko jeżdża, wariuja na 1 kole i inne argumenty na poziomie dziecka z podstawowki. Ale nie widzą roznych akcji w ktorych motocyklisci sie podejmuja i pomagaja innym w taki sposob jaki moga. Oprocz tego jak gdzies mial miejsce wypadek z motocyklista to odrazy motocyklista jest winny bo szybko jechal i to jego wina bo jest "dawca". Ale statystyki pokazuja ze ponad 50% wypadków z udziałem motocyklistów jest z winy kierujacych pojazdami dwusladowymi. Sam jezdze motocyklem i wiem ze w razie spotkania z samochodem nie ma zbyt duzych szans jadac nawet z predkoscia 50km/h, bo oprocz kombinezonu, kasku nie chroni mnie nic, a znaków drogowych, latarni, barierek z nieoslonietymi podstawami stawia sie bez za duzo i za blisko drogi. Barierki ktore montowane sa w PL sprawdzaja sie tylkow przypadku samochodów natomiast czesto nieosloniete podstawy barierek sa przyczyna smierci motocyklisty.
Skończcie juz te głupie komentarze... Nie znaliście gościa a macie dużo o nim do powiedzenia... Wielcy nauczyciele jazdy się znaleźli tylko sami nie umiecie jeździć. Jakby to wam się przytrafiło w rodzinie inaczej byście śpiewali. Odpuście już szarpanie dobrego imienia chłopaka. Wina jest ewidenta i leży po jednej stronie - Pani... Znałem go bardzo dobrze i wiem jak jeździł autem jak i motocyklem. To nie był gość co miał 18 lat i dostał dopiero prawko. Wielu z was w tym czasie w którym on zdawał było jeszcze przewijanych. Więc drodzy nauczyciele i znawcy dajcie juz luz. Naprawde zakonczym pisanie bzdur bez sensu...
Sławku, to okrutny los pozbawił Cię życia, nie do uwierzenia,tyle dobrego miałeś jeszcze do zrobienia, wszyscy Cię lubili, zabrałeś wielu radość zycia i świadomość, że jesteś obok. Bardzo Cię kochamy . Pozostaniesz w naszych sercach na zawsze. Zegnaj przyjacielu i dobry człowieku. Cześć Twej pamięci.
Sławku Ty nie odszedłeś, Ty jesteś z nami i na zawsze pozostaniesz. Byłeś wspaniałym facetem, full kultura, dobrym człwiekiem, a co złośliwi piszą to nie ma znaczenia, my wiemy co przeszedłeś w życiu i jak doskonale wiedziałeś jaki jest jego sens. Kochamy Cię przyjacielu. Cześć Twej Pamięci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!