Myślałem, że każdy wie, że w kamizelkach się już nie chodzi, ale widać wójt Woli dalej sprzed epoki.
Panie Wójcie! Nie bądź Pan rura i nie pękaj Pan!
Uśmiechu więcej na marsowe oblicze! Przecież 1518 (jak personel) Pan nie zarabia! No. I druga kadencja leci. No.
- nauczyciele mogą oczywiście zarejestrować się w urzędzie pracy - hihi
Ale to już było...I myślałem, że nie wróci wiecej, a jednak od pewnego czasu na tym portalu trafiam na stare informacje, tyle że rozpisane, aż skończyć czytać sie nie da
Czegoś nie rozumiem wszyscy huczą, że jest niż demograficzny, więc ja się pytam gdzie logika i sens budowania czegoś co za kilka lat będzie zupełnie niepotrzebne. Druga sprawa po co była wielka feta z okazji 145-lecia Szkoły Podstawowej w Woźnikach jak niedługo ma zostać zamknięta(ale czas przed wyborami rządzi się swoimi prawami).
Jest demokracja i chodzi się w czym się chce.
A przed wyborami to zapewniało się społeczeństwo że nie zlikwiduje się tych szkół.
A tak z innej beczki Przedszkole znajduje się on 20 m od drogi nr 8, a plac zabaw przylega do tej drogi. Bardzo dobry projektant to wykonywał bo dzieci (przedszkolaki) będą bawiły sie przy samej ruchliwej i chałaśliwej drodze. Brawo Panie Romanie, a kasa w trzeciej kadencji jak leciała tak leci.
A w gminie Moszczenica w miejscowości Raków około 300 mieszkańców będzie się budować nową szkołę, w trybie ekspresowym i wójt mówi że to jest niezbędne!!!!!!
Wójta na tą kadencję wybrano z Rakowa.
[cytat="miwjscowy"]Brawo Panie Romanie, a kasa w trzeciej kadencji jak leciała tak leci.
cytat
[/cytat
Max 2 kadencje i koniec!!!Trzeba jak najszybciej wprowadzić taką poprawkę. Również w stosunku do posłów,senatorów!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!