Szkoda, że przy tym "nowoczesnym kompleksie oświatowym" nie zrobiono asfaltowej drogi dojazdowej. Jest tylko dojazd po drodze gruntowej.
tak wlasnie sie konczy jedyne kryterium przetargowe w polsce---najtaniej.
Polak potrafi! Po mnie poprawiać nie potrzeba! (czyli Wróć Komuno!).
Bardzo przepraszam, a gdzie był jakiś nadzór, kiedy wykonawca kładł parkiet?
Zapewne parkiet kładła pewna firma z Piotrkowa, której nazwa zupełnie nijak się ma do jakości ich usług!:)
Parkiet to nic!!! Może szanowni dziennikarze tego portalu napiszą gdzie mieści się przedszkole szumnie święcone i otwierane 01.09./2011r. Podpowiadam: PRZEDSZKOLE JEST W OŚRODKU ZDROWIA. NOWY BUDYNEK TO KOMPLETNA RUINA i nie nadaje się do niczego. Teraz czekamy na zimę i ewakuację szkoły. Serdecznie pozdrawiam budownictwo- "fachowców" wójta
to nie wina parkietu tylko wadliwy projekt całego kompleksu i źle zrobione wykopy i brak instalacji odwadniającej teren
Szkoła w Gomulinie to nie marzenie to koszmar. Ciekawe czy to tylko parkiet czy cała reszta jest też do wymiany?? Inne pytanie czy dzieci są w niej bezpieczne??? Ruchliwa droga obok
13 baniek ???. Przypomniał mi się film MIŚ. Łubu-Dubu ... Miś któremu oczko odpadło.
Niech żyje prezes Ochudzki -Mordo ty moja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!