metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrek ~piotrek (Gość)20.02.2010 12:33

jeszcze powinno sie wymienic cała tą schede co siedzi w gminie,a co do straży BIDOKI kto was teraz będzie sponsorował i bronił?.Wywieście białą flege i ogłoście abdykację i upadłość.

00

Bogdan Z. ~Bogdan Z. (Gość)20.02.2010 11:19

Do Piotrkowianina:
Ty Piotrkowianin, jak widać wszystko wiesz nawet w szczegółach nawet co się dzieje w ościennych gminach. Ciekawy przypadek filozofa. Powinieneś kandydować na prezydenta miasta.

00

zbigniew ~zbigniew (Gość)20.02.2010 12:23

w gminie nic nie zrobił.drogi nie odśnieżane,ostatecznie widziałem cięzki sprzet bo innym sie juz nie dawało.piasku czy soli to nie widziałem,ewentualnie tylko na zakrętach. po prostej tez sie jezdzi.ludzie popatrzcie na gmine Gorzkowice tam widac ze gospodarz dobry,non stop cos sie robi i inwestuje a ludzie maja dzieki temu prace,odsyłam na stronę GMINA GORZKOWICE

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga20.02.2010 09:47

"straz" napisał(a):
ziomek co ty wiesz po pierwsze przejazd będzie

A umiesz chłopcze czytać? Ziomek pisał o zjeździe, czy o miejscu, gdzie można zjechać lub wjechać na autostradę. W Jeżowie będzie jedynie wiadukt nad A1 - taki jak np. w ciągu ul. Wojska Polskiego w Piotrkowie Trybunalskim - bez możliwości wjazdu. Szkoda, bo wjazd ten bardzo by się przydał - np. dziesiątkom autobusów przewożących do Piotrkowa pracowników kopalni i elektrowni "Bełchatów". Po wybudowaniu A1 autobusy te pojadą pewnie drogą powiatową 1500E przez Siomki i Bujny.

00

straz ~straz (Gość)19.02.2010 22:05

ziomek co ty wiesz po pierwsze przejazd będzie a po drugie to jeżów to nie gmina rozprza tylko wola jak się nie ma poprawnych wiadomości to poco piszesz tylko żeby napisać .to może se książkę napisz nara

00

straz ~straz (Gość)19.02.2010 22:01

kolego nowy mieszkaniec co ty masz do straży jak masz jakiś problem to jesteśmy często w strażnicy to wpadnij pogadamy.a tak w ogole to ci życzę ze jak będziesz potrzebował pomocy kiedyś to żeby ta nieszczęsna straż nie dojechała ty prostaku.

00

rozprzanin ~rozprzanin (Gość)18.02.2010 12:21

Panie Witek
Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość.
A tak poważnie
Cała Rozprza odetchnęła z ulgą. Istnieje sprawiedliwość!!!

00

Niepokorny ~Niepokorny (Gość)18.02.2010 13:09

Karę za legalizację wybudowanej sali 75 tys. zapłacą podatnicy gminy Rozprza a Wójt zapłaci tylko 6 tys. zł to tylko 1/2 jego miesięcznej pensji .To i tak nie jest sprawiedliwy wyrok, przeciętny obywatel musiałby jeszcze to odsiedzieć w więzieniu
i rozebrać obiekt. Myślę że jeśli ktoś pogrzebie w jeszcze innych dokumentach gminnych znajdzie lepsze rodzynki. Zapoznajcie się z majątkiem jaki miał Pan Wójt jak przybył do gminy a jaki posiada dzisiaj a oczy staną Wam w słup.

00

rafał ~rafał (Gość)18.02.2010 13:52

nareszcie. bedzie nowy wojt.ten nic nie zrobił.11 straconych lat dla gminy.morze nowy zacznie cos robic.nowa miotła lepiej zamiata.przyszły wojcie nie zapomnij o Niechcicach syf kiła i mogiła,one też należą do tej gminy a były wójt przyjezdzał tu tylko na imprezy.myślę ze dobrym wzorem jest sąsiednia gmina gorzkowice-kwitnie w oczach

00

misjonarz ~misjonarz (Gość)18.02.2010 14:08

Mam apel do mieszkańców Straszowa - proszę o Wasze opinie w tej sprawie

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat