metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
straz ~straz (Gość)22.02.2010 10:29

a dlaczego ma mi być smutno?bo jesteś z tej grupy który umie się śmiać tylko z innych a samemu nic nie potrafi zrobić może wystartuj na wójta co?

00

zbychu ~zbychu (Gość)22.02.2010 12:50

pewnie teraz straż pana Witka przygarnie,po wyroku

00

straz ~straz (Gość)22.02.2010 17:13

ciebie zbychu tez przygarniemy jak chcesz

00

Marcin ~Marcin (Gość)21.02.2010 22:04

Droga straz, a dlaczego ma mi być smutno? Nie cierpie cwaniactwa, kombinowania, nieudacznictwa i pazerności. Każdy inny wojt bedzie lepszy!!!

00

straz ~straz (Gość)21.02.2010 17:14

Renato dzięki za uznanie i zapewniamy ze będziemy zawsze chętni i tam gdzie będziemy potrzebni bez względu na to kto będzie rządził my robimy co do nas należy i jesteśmy wdzięczni za słowa takie jak od ciebie .pozdrawiamy strażacy

00

Renata ~Renata (Gość)21.02.2010 10:20

[/cytat]Jak można przez tyle lat robić wszystko tylko dla siebie straży...
Jestem mieszkanką Rozprzy od kilku lat.Mieszkam blisko straży, i nie rozumiem ataku na strażaków. Widziałam ich zaangażowanie podczas remontu strażnicy. Sami zrobili większość rzeczy podczas remontu. Jest to jedyna organizacja w Rozprzy robiąca wiele dla mieszkańców nie biorąc za to żadnego wynagrodzenia.Jako jedyna organizacja zdobywa mistrzostwa i V-ce Mistrzostwa Polski. Nie rozumiem także dlaczego zakup samochodu traktowane jest jako prezent dla n ich. Przecież ten samochód służy przede wszystkim dla nas mieszkańców, a nie dla strażaków. Proszę zwrócić uwagę że to oni będą pierwsi gdy jakieś nieszczęście spotka każdego z nas. Wole mieć taką jednostkę straży u siebie, niż bez obrazy jednostkę ze Straszowa.Reasumując sami zróbcie coś dla innych a potem krytykujcie.

00

BRODA ~BRODA (Gość)21.02.2010 10:12

nareszcie sprawiedliwość wójcie niech przypomni słowa wypowiedziane do wyborcy.DEMOKRACJA JEST.

00

mieszkaniec Straszowa ~mieszkaniec Straszowa (Gość)21.02.2010 07:02

Niemożliwe, żeby przez 11 lat nie ściągnąć ani jednego inwestora na teren gminy, który stworzyłby miejsca pracy. Jakoś inaczej sytuacja wygląda w innych gminach (np. Wola Krzysztoporska, Gorzkowice czy Wolbórz) tam powstały firmy logistyczne lub produkcyjne, a w Gminie Rozprza NIC. Jak można przez tyle lat robić wszystko tylko dla siebie straży i kolesiów z drużyny. Jak można było dostawać za to 12 tysięcy na miesiąc?

00

straz ~straz (Gość)20.02.2010 13:53

biala flage to sobie sam wywies kolego straz istnieje juz 100lat i bedzie istniec kolejne 100 lat a takim burak jak ty to wspolczuje rozumu jakim cie bozia obdazyla

00

Marcin ~Marcin (Gość)20.02.2010 14:16

strażak, a masz jakąś starą motopompę dla druha Rycha?
żeby się nie nudziło na kuroniówce?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat