W ostatnim roku kadencji zadłużyli gmine do 15 mln i wybudowali ponad 10 km dróg za same kredyty, a te 82 tys to wyjątek potwierdzający regułę że kasy z UE nie pozyskują. Teraz uroczyście otwierają świetlice i drogi robiąc kampanię za publiczne pieniądze.
3 lata obijania a koniec kadencji wstęga za wstęgą.Dług trzeba spłacać w następnej kadencji.Wieś z asfaltem a miasto to drogi polne.Współczuję mieszkańcom.
No ,..jechałem ostatnio przez Kłudzice.Asfalt fajny,wspaniały dłłługi chodnik,wyłożony kosteczką po którym .....nikt nie chodzi!!!
A ja,. normalnego chodniczka doczekać się nie mogę.W Piotrkowie/ przy głównej ulicy!/.! Ot ,i cała Polska właśnie.
Świetnie tylko zapomnieli o remoncie drogi która prowadzi do Wsi Łazy i dalej do Łaz Dąbrowy. Jest to droga powiatowa od miejscowości Milejów przez Milejów Kolonia. Droga jest ważną arterią tych miejscowości. Po drodze o takim stanie jeździ wiele ciężarówek z kopalni piachu. Stan drogi można powiedzieć opłakany. Ciekawe kiedy powiat pomyśli o tej drodze. Bo niedługo będzie trzeba do Łaz Dąbrowy przez Sulejów jechać a do Łaz przez Rozprze. Więc myślę że mieszkańcy powinni o tym myśleć już teraz i się upominać o drogę.
w ostatnim roku zrobili trochę dróg za kredyty żeby społeczeństwu pokazać że coś się robi
Burmistrz to kłamca. W ostatnim wywiadzie udzielonym dla kwartalnika "Sulej" okłamał społeczeństwo mówiąc, że pozyskał środki unijne na orlika, drogi i chodniki. A prawda jest taka, że na orlika środki pozyskano z Ministerstwa Sportu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!