Jakiś ty rafałku naiwny...Dziewczyny,na których chce się zrobić wrażenie w celu...( no,mniejsza z tym), ZAWSZE mają wpływ na to,co amant wyczynia. Bez nich jechałby wolniej i bez gwałtownych manewrów...Nie musiały nic robić, nic mówić, a nawet krzyczeć. Kozak zawsze chce zrobić wrażenie na lasce...
Śiwetna sugestia - przeczytaj ją jeszcze raz głośno i popatrz teraz w lustro. ;-)
Tak jechał by wolniej z tego co pisał właściciel samochodu prędkość nie była duża. I znasz kierowce że jesteś pewien że to taki kozak. Ja napisałem o tym ze mogło to urazić te dziewczyny bo to jest napisane tak jak by wszystko było przez nie !!! Więc nie powinien właściciel samochodu takich rzeczy pisać ! a teraz Ty pomyśl i popatrz w lustro .
Tak jak jest napisane to wypadek był przez ominięcie zająca więc zając dalej sobie kica po lasach ;)
Wybacz, ale ocena szybkości podana przez "właściciela" jest obarczona piętnem subiektywności...W takich przypadkach podawana predkość jest wręcz znikoma...;-)
A ty znasz kierowcę?
Jak to mówi mądre przysłowie:
"winny się tłumaczy"...
W lustro popatrzyłem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!