metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)27.03.2012 12:04

"Rafal-Mazowsze-" napisał(a):
To że dziewczyny były w aucie raczej nie miało wpływu na przebieg wypadku ;/

Jakiś ty rafałku naiwny...Dziewczyny,na których chce się zrobić wrażenie w celu...( no,mniejsza z tym), ZAWSZE mają wpływ na to,co amant wyczynia. Bez nich jechałby wolniej i bez gwałtownych manewrów...Nie musiały nic robić, nic mówić, a nawet krzyczeć. Kozak zawsze chce zrobić wrażenie na lasce...

Więc zastanów się nad tym co napisałeś bo to jest chore!!!

Śiwetna sugestia - przeczytaj ją jeszcze raz głośno i popatrz teraz w lustro. ;-)

00

Rafał Mazowsze ~Rafał Mazowsze (Gość)27.03.2012 13:09

Tak jechał by wolniej z tego co pisał właściciel samochodu prędkość nie była duża. I znasz kierowce że jesteś pewien że to taki kozak. Ja napisałem o tym ze mogło to urazić te dziewczyny bo to jest napisane tak jak by wszystko było przez nie !!! Więc nie powinien właściciel samochodu takich rzeczy pisać ! a teraz Ty pomyśl i popatrz w lustro .

00

smakosz ~smakosz (Gość)27.03.2012 13:28

Ale co z pasztetem z tego zająca, bo nikt nie pisze?

00

Rafał Mazowsze ~Rafał Mazowsze (Gość)27.03.2012 13:48

Tak jak jest napisane to wypadek był przez ominięcie zająca więc zając dalej sobie kica po lasach ;)

00

xko ~xko (Gość)27.03.2012 15:23

pasztetu nie było :D zając odkicał sobie z miejsca wypadku :)

00

P51 ~P51 (Gość)28.03.2012 08:41

Tak jechał by wolniej z tego co pisał właściciel samochodu prędkość nie była duża. I znasz kierowce że jesteś pewien że to taki kozak

Wybacz, ale ocena szybkości podana przez "właściciela" jest obarczona piętnem subiektywności...W takich przypadkach podawana predkość jest wręcz znikoma...;-)
A ty znasz kierowcę?
Jak to mówi mądre przysłowie:
"winny się tłumaczy"...
W lustro popatrzyłem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat