jeszcze policja powinna sie zabrac za handel paliwem przy tasie w okolicach Wronikowa i Parzniewic Małych MOBILKI OSZCZĘDNOŚCI KUPIE......Na CB w okolicy tylko to usłyszysz.
Za sprzedawanie policji dostaniesz czekoladę, a jak wrzucisz jeszcze jakieś nr rejestracyjne to dorzucą Ci orzeszki.
CB w obecnych czasach służy głównie do łamania prawa!
Ten omawaiany przykład - kradzione paliwo.
A głównie to piraci drogowi wiedzą,gdzie można gnać na śmierć...
Nikt mnie nie przekona,że CB służy komunikacj między ludźmi, bo temu bardziej służą trelefony komórkowe...
znaleźli 60 a zgineło 500
to gdzie reszta ???
może jeszcze ktoś maczał w tym palce
nie wiem czy handel paliwem to przestepstwo, ci kierowcy poprostu premiuja sie 9nie dostaja premii to sami ja sobie robia)
a lepiej kupic za 2,80 niz za 4,50 mnie nie stac na kupowanie drogiego paliwa wiec wybieram tansze zamienniki jednakowo dobre xD
ilidan kup sobie rower bedzie nie bedziesz musiał lac paliwa jak cie nie stac na paliwo to nie kupuj auta
a tak w ogole to powinni zakładac kagance do duzych aut to by sie skonczyło SPRZEDAM OSZCZEDNOSCI na CB
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!