I jak zawsze wszyscy są mądrzy w gębie a gówno robią.
Gdyby tak się wziąć porządnie za to "wskrzeszanie" Niechcic to może w końcu przestał by się szerzyć ten "alkoholizm", bo do cholery co ma robić młodzież skoro jedyne źródła rozrywki zostały im odebrane (mówię tu głównie o Domu Kultury i boisku, które po "remoncie" zostało wyłączone z codziennego użytku). A skoro nie ma żadnej rozrywki to chodzą do baru bo tam przynajmniej się coś dzieje.
z tego co mi mówiła osoba z Niechcic połowa zarządu to rodzina,w dodatku której dzieci w znakomitej większości już dawno wyprowadziły się z tej miejscowości
z tego co mi wiadomo to"dobry duch" nie zrobi Francji z Niechcic, a osoby które tam działają mają na koncie już zakład i pan prezes nie pozwala chodzić po jego lesie. "I to jest jednoczenie społeczności?"
z tego co mi wiadomo w stowarzyszeniu sa osoby mlode i nie majace na koncie zakladu ni spkrewnione osoby ktore maja wizje Francji nie bedzie to prawda ale chociaz niech ktos zadba o te upadla wies z tego co wiem to w samym urzedzie reka reke myje niechca zrobic nic Niechcice to obraz nedzy i rozpaczy szerzacy sie alkoholizm nawet nie ma koszy na smieci przy ulicach chodniki w sniegu dzieci chodza ulica po szklacym lodzie bo i ulice nieposypane w Niechcicach nikt nie robi nic .....
Pomysłami co do obwodnicy, strefy ekonomicznej, domu ludowego juz od kilku lat zajmuje się Urząd Gminy. Nie należy uzurpować sobie praw do tychże. Wszystko oczywiście rozbija sie o pieniądze. Obwodnica gdzies musi przebiegać. Należy sie liczyc np z wyburzeniem budynków, przecięciem pól uprawnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!