Nie ma co komentować tego budżetu bo on się jeszcze 10 razy w ciągu roku zmieni. Rok temu zakładano wydatki też 17 mln a wyniosły 20. Nie mniej jednak wychodzi na to że zadłużenie wzrośnie o kolejne 2,653 mln
skoro większy o 3 miliony ja sugeruje tytuł , to czemu dalej pisze że 3mln mniej ? warto przeczytać to co się napisało .
Marzy mi się Sulejów z przed lat,pelen turystów,plaż...Che che marzenia....ale można by było zagospodarować pilice w sulejowie.Postawić na turystyke...
..a może i wówczas Sulejów postarałby się o prawa miejskie?
Swoją drogą,wczasy w sulejowskich ośrodkach wspominam b.miło!
Czy będą to równie idiotyczne projekty, jak wybudowane w ubiegłym roku rondo na Podklasztorzu, gdzie samochody jadące od strony centrum Sulejowa wjeżdżając na rondo zatrzymują się na przejściu dla pieszych? http://www.zdp.piotrkowtrybunalski.bip.net.pl/?p=document&action=save&id=268&bar_id=280
ja w sprawie gościa K .JAK GOŚCIU PRZYJEŻDZAŁEŚ na wczasy do Sulejowa to powinieneś wiedzieć że Sulejów ma już bardzo dawno prawa miejskie i jest miastem a nie wsią najpierw się dowiedz a potem pisz
@ Piotrkowianin
Jeżdżę przez to rondo czasem, ale nie zauważyłem, że samochody zatrzymują się na pasach dla pieszych. Pewnie dlatego, że jest tam na tyle mały ruch, że nie mam potrzeby się zatrzymywać. A pomysł ronda generalnie dobry - wymusza zwolnienie i kierowcy nie gnają po tym odcinku Rycerskiej ile fabryka dała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!