Skarbnik bardzo dużo może ale jak woli siedzieć cicho bo woli kase brac z gminy a nie postawic się to widać jakim będzie wójtem - marionetka.
To wolisz aby dalej taki wójt rządził co tyle zaniedbań zrobił? Jeśli nie to głosuj na Piekarka
Postawmy na kogoś kto mieszka na terenie gminy, a nie na mieszczucha.
A o dotacjach z UE słyszałeś? Poprzedni wójt - przestępca Witek raczej nie. A może słyszał, tylko nie umiał pozyskać z nich nawet 1 euro.
Idź na wybory i wybierz mądrze, żebyś przez kolejne 4 lata nie musiał żałować swojej decyzji.
W Moszczenicy za rządów pana Lecha czas się zatrzymał. Może najwyższa pora wybrać kogoś innego na fotel wójta skoro ten nie daje sobie rady.
Ten mieszczuch jest 19 lat skarbnikiem był nim kiedy wójtem był Pan Stanisław Cubała i gmina była naprawdę w dobrym stanie. Tylko że wtedy skarbnik miał co powiedzieć a teraz rządzi Pan pseudowójt i jego ulubienica Pani F. zatrudniona po znajomościach jestem za JĘDRZEJCZYKIEM.
fakty są faktami!To że wójt powinien być odwołany już w lutym po prawomocnym wyroku to PRAWDA!(Do odpowiedzialności powinien być podany przewodniczący Rady Gminy) To, że gmina za jego kadencji jest najbardziej zadłużona również, ponadto to że bogatym naszej gminy umarza zaległości podatkowe (BIEDNY MUSI PŁACIĆ) też się słyszało. ZAGŁOSUJĘ JEŻELI DOJADĘ NA WYBORY BO ULICE SŁABO ODŚNIEŻONE
Rzeczywiście, 19 lat jest już Skarbnikiem. Nie dajmy sobie zamydlić oczu.
Postawmy na świeżość i godną egzystencję- WYBIERZMY MATYSZEWSKIEGO!!
Miałem "przyjemność" poznać pana Jędrzejczyka, dlatego nie mam problemu z wyborem.
Pan Matyszewski to godny zaufania człowiek, wartościowy, wie co zrobić. Nie bez powodu to pan Matyszewski jest Dyrektorem Gimnazjum Rozprzy. Przez 10 lat był Radnym Gminy, przez ostatnie 4 lata był Radnym Powiatu i został ponownie na ten Urząd wybrany. To wiele mówi.
Nowym Wójtem naszej Gminy powinien być pan Matyszewski.!!!
Polecam ten skecz pana Andrzeja Grabowskiego o wyborach w szczególności proponuję oglądać od 1:35. Cała prawda o obiecankach przed wyborami...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!