metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zmiey muszą być!! ~Zmiey muszą być!! (Gość)03.12.2010 12:50

W Rozprzy muszą być zmiany i nie może dojść do władzy pupilek obecnego (nieprawnie pełniącego funkcję wójta) ponieważ nic się nie zmieni. Na dodatek po co się pcha osoba na wójta która nie ma pojęcia o pracy w jednostce samorządu terytorialnego. Dlatego namawiam wszystkich aby głosowali na Jędrzejczyka.

00

Mieszkaniec Gminy ~Mieszkaniec Gminy (Gość)03.12.2010 12:57

Byłem na zebraniu jednego i drugiego kandydata na wójta-pierwszy rzeczowy mówi co chce zmienić dla gminy to Pan Jędrzejczyk a drugi jeździ z obecnym wójtem i przewodniczącym i boi się cokolwiek powiedzieć bo tylko wójt albo przewodniczący reklamuje.Panie Matyszewski miałem do Pana szacunek ale przez tą Pana obstawę w postaci tych dwóch Panów którzy doprowadzili do takiego zadłużenia gminy nie zagłosuje na Pana i będę przeciwny Panu!

00

rozprza ~rozprza (Gość)03.12.2010 13:02

Sam pan Jędrzejczyk wie ze w kasie gmini jest pustka i ma takie plany - ciekawie jak to zrealizuje. Obiecanki przed wyborami są dobre ale z umiarem. Nie popieram Jędrzejczyka i Matyszewskiego. Dlatego nie ide na wybory. Mój kandydat odpadł i nie mam zamiaru popierać jednego z nich gdyż uważam ze obaj się nie nadają.

00

Nie mam kandydata ~Nie mam kandydata (Gość)03.12.2010 13:13

Szczerze nie mam kandydata na wójta w Rozprzy ale na pewno nie będę głosował na osobę z mierzyna. Jestem skąd jestem i nie mam zamiaru na niego głosować. Wyjątek byłby jakby startował były nasz wójt moim zdaniem najlepszy w historii pochodzący z mierzyna(muszę wargę przygryźć) obecnie starosta.Pozdrawiam i gratuluje ponownego wyboru.

00

Ej rozprza ~Ej rozprza (Gość)03.12.2010 13:18

"rozprza" napisał(a):
Sam pan Jędrzejczyk wie ze w kasie gmini jest pustka i ma takie plany - ciekawie jak to zrealizuje.

.
A kto doprowadził do tego stanu?Obecny wójt i jego zastępca który jak karze to musi być zrobione bez względu czy kasa jest czy nie. Skarbnik to tylko może sobie pogadać doprowadzili gminę do ruiny a na dodatek jeszcze pcha obecny wójt na siłe dyrektora gimnazjum aby został wójtem bo bardzo nie lubi skarbnika który ma swoje zdanie

00

Popieram ~Popieram (Gość)03.12.2010 13:21

"Nie-mam-kandydata" napisał(a):
Szczerze nie mam kandydata na wójta w Rozprzy ale na pewno nie będę głosował na osobę z mierzyna. Jestem skąd jestem i nie mam zamiaru na niego głosować. Wyjątek byłby jakby startował były nasz wójt moim zdaniem najlepszy w historii pochodzący z mierzyna(muszę wargę przygryźć) obecnie starosta.Pozdrawiam i gratuluje ponownego wyboru.

ZDECYDOWANIE JESTEM ZA JAK POWYŻEJ NAPISANE!!!!!!!!!!!!

00

BUBU ~BUBU (Gość)03.12.2010 13:25

Popieramy JĘDRZEJCZYKA, Matyszewski niechaj ZNIKA.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)03.12.2010 14:06

Popieramy PIEKARKA, dla Lecha przebrała się miarka :P

00

sklave ~sklave (Gość)03.12.2010 14:23

O fotel wójta w Moszczenicy
Panie Marceli Piekarek bardzo dobrze, że znalazłeś pan tak wiele uchybień, zaniedbań na terenie gminy Moszczenica. Opisujesz to pan pięknie na swej stronie www.marcelipiekarek.pl chwała panu za to.
Panie Piekarek za to wszystko obwiniasz pan wójta Bogusława Lecha a pan przecież byłeś przewodniczącym rady gminy i co przespało się calutką kadencję?? Ważne że co miesiąc kasa na konto wpływała a w Urzędzie Gminy była miła atmosfera.
Kto jak kto ale pan panie Piekarek na pewno nie nadaję się na wójta.
Co innego jest wiedzieć i nie móc nic zrobić
a wiedzieć i nic nie robić nawet przyklaskiwać.

00

Niechcice ~Niechcice (Gość)03.12.2010 14:40

Tylko Janusz Jędrzejczyk!.
Matyszewski może by się nadawał, ale popiera go skazany prawomocnym wyrokiem Ryszard W. i to już wystarcza aby się bać na niego głosować.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat