BMW - i wszystko jasne.
Czy tylko ja zauważyłem, że 95% właścicieli/użytkowników BMW to ludzie z IQ kury(nie obrażając kur)?
BMW i wszystko jasne /????? co ty piszesz ?????? jakie 95% ????? jak masz pisać coś takiego to lepiej zamilcz. widocznie masz jakiś kompleks, nie stać cię na BMW ,pochwal sie czym jeździsz? BMW to dobra marka i dobre samochody ale w tej chwili stare modele są dostępne dla wszystkich za niewielkie pieniądze. i mogę się założyć ze twój samochód jest słabszy i przegrałby z niejednym BMW które ma ze 20 lat !! a jeżeli chodzi o IQ to pewnie masz z -20 skoro piszesz takie brednie.
I to tylko potwierdza opinię o właścicielach BMW :/ Ludzie chcący się dowartościować, że wygrywają z kimś wyścig spod świateł.
Owszen BMW to dobre samochody, ale opinię psują tej marce młodzi gniewni, niedorobieni gangsterzy i dorobkiewicze, którzy wszystkim wytykają kompleksy nie dostrzegając własnych.
ps. Jeżdżę Oplem i dobrze mi z tym.
Sam lepiej "zamilcz".
Każdy rozsądny kierowca ma właśnie takie obserwacje dotyczące kierowców BMW.Zwłaszcza starszych modeli.To po prostu widać. Oczywiście nie można uogólniać, ale rzucająca się w oczy większość buraków w BMW wpływa na taki stereotyp( trudne słowo).
Nawoływanie do "zamilczenia" tu nic nie zmieni .
Nie napinaj się więc ;-)
Kris właśnie o to mi chodziło.
P.S.
Jeżdżę fordem z 2007 i bardzo dobrze mi z tym:)
Grunt to kolekcjonować wspomnienia. Pozdrawiam wszystkich którzy razem ze Mną jeżdzili i będą jeżdzić BMW.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!