Kobiety trzymaj± w szafach kochanków,panowie konopie.I co w tym złego?:)))
A po co mu te konopie w ogóle??? I dlaczego w szafie a nie na przykład na parapecie? Moje kwiaty stoj± na parapecie i s± bardzo ładne
on chyba jakis nie do¶wiadczony w hodowli , z tego co wiem li¶cie i łodyge to się wyrzuca :D
Chyba po to by w oczy się nie rzucały. Może cała aparatura hodowlana była zamontowana w szafie. Problemów z rozprowadzeniem towaru nie miał w końcu do Prosiaka blisko miał :D
Hodować to można np. chomiki - ro¶liny się uprawia.
Czy marihuana jest z konopi? nie wiem jak autor wiaze te 2 rzeczy?
Czy jest tu mowa o jakis narkotykach?
I szafa gra,hehe.
Cytat z netu :
Oczywiście znalezienie miejsca, które z jednej strony jest niedostępne dla ludzi na tyle, że raczej się tam nie zapuszczają, a z drugiej strony Ty będziesz bez dużych trudności mógł tam dość często zaglądać ( KOLEGA PEWNIE OD RAZU POMYŚLAŁ,ŻE TAKA SZAFA TO GENIALNE MIEJSCE.PRYWATNE,A ZARAZEM TAKIE,DO KTÓREGO MA SIE CZĘSTY DOSTĘP ), nie jest łatwe. Dodatkowo konopie są wymagające pod względem warunków uprawy – potrzebują odpowiedniego nasłonecznienia, właściwego PH gleby, wilgotności itd
Chyba nie do końca masz rację, gdyż można hodować now± odmianę ro¶liny poprzez selekcję.
Uprawia się już dan± odmianę np. w polu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!