metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
TropTV ~TropTV (Gość)07.12.2011 11:52

Po pierwsze primo Kierowca bezwzględnie ma obowiązek zwrócić uwagę przy przejściach dla pieszych. To kierowcy maja obowiązek szczególny zachowania uwagi i myślenia za pieszego. Po drugie zgadzam się że pieszym wydaje się że jak jest przejście to już nie trzeba uważać. Jest ciemno ulice są słabo oświetlone lub wcale i nie widać czasami osoby ubranej na ciemno która wchodzi na pasy. Pieszy powinien dbać o swoje 4 litery .Już nawet nie mówię o babciach które wchodzą poza pasami i nawet się nie rozejrzy weź na taka zatrąb to cie jeszcze wyzwie. Albo ostatni przykład. Dotaczam się do przejścia dla pieszych. Pieszy ma czerwone światło no to chce ruszyć a gościu na pasy i co ja po hamulach a gościu mi pokazuje że są pasy a ja mu że jest czerwone dla niego no to gości mi Fakersa i w nogi. Więc ja wychodzę z takiego założenia jadę uważam za siebie i za pieszego idę pieszo uważam za siebie i za prowadzącego tego się trzymam i jest ok.

00

werka ~werka (Gość)07.12.2011 19:46

Też by mnie dziś potrącił samochód ,przechodząc przez pasy kierowca nagle ruszył i prawie otarł się o mnie a miałam jeszcze około metra do przejścia ,taka jest kultura w Polsce

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat