Młody PIĄTKA!!!
HA!HA!HA!Premia?!Przecież otrzymuje "godziwe"wynagrodzenie!Próbujcie przekonać tego pana,próbujcie...
a co "karac tą panią' chyba wyróznic?! szanowny p. Lipton ma Pan/i rację dyspozytorka ok. a nagroda dla chłopca to nie szpital
do IT i LIPTON chyba nie nie rozumiecie ratownitwa medycznego dyspozytorka ne myślała o kasie ONA RATOWAŁA ŻYCIE !!!!!!!!!! brawo. a co dalej zobaczymy tu się nie pracuje za" GODZIWE WYNAGRODZENIE' tojest zawód z powołania.brawo dla tej kobiety już ma satyswakcję TO JEST RATOWNICZKA.
Filmik z Onetu
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/telefon-11-latka-uratowal-rodzine,8275090,1,klip.html#
Pan busik,baaardzo źle mnie zrozumiał!!
Jak "godziwe"(dlatego ujęte w cudzysłowiu)jest to wynagrodzenie,to akurat WIEM!
Próbujcie przekonać p.dyr.-radnego o wsponianej premii!
a czego nie zrozumiałem sz.p. kasik że dziecko dobrze zgłaszało wezwanie? czy tez ze dyspozytorka jest fachowym ratownikiem. a dla was NAPRAWDE jest najazniejsza kasa? a ta dyspozytorka która pracuje i wykonała PROFESJONALNIE swoja prace to co ? Piotrków powinien być z niej dumny!!!!!!!!a szpital to jego sprawa , o ile słychać na razie nie komentuje .poczekajmy......
Dzieciak i ta pani-na medal!nikt tego nie neguje!
Aluzje dotyczą wspomnianych nagród,których z pewnością nikt nie otrzyma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!