metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
addaa ~addaa (Gość)16.09.2013 15:59

czy to w ogóle była inicjatywa obywatelska, to całe referendum??:przeciez ludziom płacono za zbieranie podpisów w sprawie referendum. Referendum szykowane przez grupę ludzie, ale nie wspierane przez mieszkańców Piotrkowa.

00

ralf ~ralf (Gość)16.09.2013 16:32

krzysztof góra aby tak dalej

00

alek ~alek (Gość)16.09.2013 16:49

Niech napiszą ile to referendum kosztowało to na przyszłość odechce Wam się takich cyrków...

00

karola ~karola (Gość)16.09.2013 16:49

gratuluje panie prezydencie, stateczni ludzie wygrali!!! Tylko się cieszyć. A od siebie dodam, iż wielkie zaskoczenie, że nie poszliście w kierunku PIO, wydając na niskim poziomie gazetki czy reklamy, szacunek, pracowaliście na reklamie godnie i na poziomie jak przystało na prezydenta! to było super. a PIO niech sobie i ta pogada.....

00

xzy ~xzy (Gość)16.09.2013 17:15

"piotrkow" napisał(a):
No i wszystko jasne-dziękujemy a można było te pieniądze przeznaczyć na inny cel.

Jak ty zmienisz przepisy. Zapytajcie ilu prezydentów w Polsce poza prezydentem Chojniakiem zastawiło pod pożyczkę szkoły i przedszkola

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.09.2013 18:03

"Aga" napisał(a):
To nie wiesz czy głosowałaś? Czy może kwestionujesz uczciwość niezależnych (członkami byli przedstawiciele obu stron "sporu") komisji? Bo to już jest pomówienie... Jeśli głosowałaś, to jest Twój podpis na liście, a liczba podpisów musi się równać z liczbą wydanych kart. I bez insynuacji proszę. A co do liczby podpisów pod wnioskiem, to w końcu ile ich było(tych "wiarygodnych"), bo ja słyszałam, że trochę ponad 7 tys., a nie - jak piszesz - 9 tys. To może Ty nie do końca wiarygodne informacje podajesz? Więc nie oskarżaj innych...

Nie pękaj zostajesz jeszcze rok na stołku :)))

00

fifi523 ~fifi523 (Gość)16.09.2013 18:03

teraz pan K.Chojniak pokaże wam drugi pazur.... teraz będzie jeszcze gorzej przyszykujcie się na to ..pisze teraz o mieszkańcach Piotrkowa tryb.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)16.09.2013 18:06

To, że referendum będzie nieważne podejrzewałem już będąc w lokalu wyborczym około godziny 19-tej - na listach ze spisem wyborców tylko gdzieniegdzie widniały podpisy...
Ale ja już tak dziwnie mam, że zawsze gdy idę głosować, to wynik jest odwrotny niż bym sobie życzył: referendum nieważne, a w przypadku wyborów wybierani są inni ludzie, niż ci, których ja poparłem. Pewnie przez to, że myślę nieco odmiennie od tzw. większości. Tylko dlaczego potem wkoło słyszę narzekania? Narzekania na władzę, na wzrost kosztów życia... No czemu?
Czytając tutaj komentarze, odnoszę wrażenie, że wiele osób nie jest w stanie pojąć, że bez względu na to czy poszli na referendum, czy nie, to koszty jakie na nie przeznaczono są takie same. Poza tym PIO utopiło sporą kasę na ulotki i zebranie podpisów, a sztab prezydenta utopił (być może jeszcze większą kasę) na agitację antyreferendalną. Widać trzeba było sporo kasy wydać, by wszystko zostało po staremu...
P.S. Na PW dostałem "agitkę" przeciwko referendum. Czyżby prezydent miał aż takich "bezinteresownych" zwolenników? A oto tekst tej wiadomości:

Cytuję:
Żebyś kuźwa nie szedł przypadkiem na referendum!
http://img33.imageshack.us/img33/9075/nfg3.jpg
Lusia, Milusia, Igusia, Halusia, Martusia i Ewusia

Nadawca: My, Prawdziwe Piotrkowianki (konto usunięte)
Wysłano: 13.09.2013 02:03

I teraz do tej pory zachodzę w głowę: gdzie się podziała Pizdusia?!
;)

00

kawiarenka ~kawiarenka (Gość)16.09.2013 18:06

Bistro (2 niżej) - znakomita prowokacja. Zapomniałeś dodać, że Ci co głosowali należą do rasy aryjskiej. Powinieneś zostać komikiem, bo czytając Twoją wypowiedź naprawdę się uśmiałam. W radiu Piotrków z pewnością dostaniesz poranne 15 minut niczym Niekryty Krytyk w Radiu Zet. Głoś swoje prawdy dalej, a może dorównasz mu w profesjonalnym przekazywaniu pozytywnych myśli. Wtedy tłuszcze piotrkowskich gimbazjalistek (nie myl ze zwykłymi gimnazjalistkami)zaczną cię uwielbiać, osiągniesz więc cel, dla którego napisałeś swoją wiadomość. Zanim następnym razem coś wyskrobiesz zastanów się, czy zamierzasz przekazać coś wartościowego, PIOnku Pampucha.

00

hg ~hg (Gość)16.09.2013 18:25

podziękujemy panu chojniakowi za rok

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat