Nie wiesz gdzie? To Ci powiem: w Kościele!!! A tam Chojniaka bronią "jak NIEPODLEGŁOŚCI" bo Krzysiu wie z kim trzymać żeby zbić kapitał. A niestety dla wielu bardziej niż głos własnego sumienia liczy się głos z ambony. Swoją drogą Kościół (jako instytucja) po raz kolejny dał powód do ataku tym, którzy będą go chcieli atakować (i nie jechać mi tu od antyklerykałów - po prostu sam o mało nie wyszedłem z mszy kiedy usłyszałem powiedziane wprost "żeby najlepiej na referendum po prostu nie iść"). Ksiądz ma być duszpasterzem a nie stroną w jakiejkolwiek sprawie.
Referendum pokazało do jakiego stopnia osłabiliście swoją pozycję, przez ostatnie lata nie była ona zbyt silna, ale teraz jest nadzieja, że w następnych wyborach niczego nie weźmiecie. Emocjonalne wpisy o hołocie która nie poszła na referendum nie zwiększą waszej popularności, ale idą w świat i pokazują jaki jest wasz prawdziwy stosunek do społeczeństwa.
Do Cholery czy Wy ludzie tylko lubicie narzekać za poprzednich dwóch było gorzej jeden w pudle za przyjęcia majątkowe skończył drugi dworek w łazach za bezcen kupił i pracowników w godzinach pracy wykorzystywał. Ten się stara pomimo zadłużenia Piotrków zmienia się na lepsze i Tez zle
co do zarzutów o brak pracy i obsadzanie znajomkami stołków , tak było , jest i będzie , nie ma to znaczenie czy będzie ten czy inny przezydent, a wy z PIO to moze nie liczyliście na posady ? niieee, wy akurat nieee. Ja równiez chętnie siedział bym 8 godzin w pracy , o nic się nie martwił , urlopik , chorobowe, ale niestety sam prowadzę firmę małą ale cały czas myślę o firmie , pracuję nie jest łatwo , Niech zonka jednego z komentatorów , która jest specjalistą w swojej dziedzinie założy firmę i udowodni że jej tytuły sa coś warte, a nie czekać aż ktoś zatrudni....
mam nadzieje,że sie stawisz,przy okazji w ryj zarobisz,ja będe,jeśli szujo ciebie nie będzie to kasuj konto tchórzu.
To teraz niech urząd Miasta zbierze pieniądze 750 tys. które zaprzepaścili na oczyszczalnie ścieków z Unii bo nie dopilnowali dokumentów...
Czy wy myslicie że do kościoła chodzą bezmyślne mózgi , nie mieszajcie wiary w sprawy polityki lokalnej , już PO jeździ po katolikach- wystarczy. To że ktoś nie zgadza się z wasza opinią to nie pretekst to szkalowania go za to ze chodzi do kościoła , powiedz na której mszy i który ksiądz mowił ci aby nie iść na referendum , przedsatw się jesli mówisz prawdę ,jeśli tego nie zrobisz to lepiej się nie wypowiadaj,
zwolenników PIO prosze o konkretny program .Jak zamierzacie zmienić nasze życie ale bez lania wody konkrety - krok po kroku . Może wtedy mnie i wielu innych przekonacie.
Na REFERENDUM nie poszli tchórze, którzy bronią Krzysia, a jego UŚMIECH (szyderczy)jest nie na miejscu, wśród ŚMIETANKI z Urzędu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!