Sami "bezinteresowni" stoją za tym referendum... śmiech na sali! Już zaczęli kampanię, a niektórzy wierzą, że to pro publico bono. Stołków im się chce, nic więcej. Gratuluję pomysłu z KOMISARZEM Janikiem!
To dopiero podżyjemy. Żona tego pana z audycji radiowej ma stołek w Łodzi z nadania PIS. Ciekaee co pozostali mają obiecane?
Już chodzą po blokach, to śmieszne jest :) co ciekawe, to są ludzie z pisu, więc po co piszecie, że pis do tego nic nie ma? Ma bardzo wiele :)
Wywiad z organizatorami ostatecznie przekonał mnie że ci ludzie nie mają żadnych argumentów które mogę uznać za poważne. Nie jestem fanem Chojniaka ale to co usłyszałem dzisiaj po prostu mnie osłabiło.Bsz sensu,z agresją i bez ładu składu. To się nie ma prawa udać...
Co ten Bąkiewicz opowiada ,przecież koszty referendum finansowane są z budżetu centralnego a nie z budżetu miasta. To kolejna manipulacja władz miasta chcących wystraszyć mieszkańców .Tonący brzytwy się chwyta. Ale na całe szczęście ludzie zaczynają myśleć i referendum będzie udane.
Chłop niczemu nie winny.Stara się ogarniać niestety wątpliwe rządzenie centralnej władzy.
Referendum tuż przed wyborami????Smiech na sali.Pieniadze wywalone w kosmos.A tak się głośno krzyczę ze się narnuje publiczne pieniądze.A referendum na zachciankę to co????
Szczyt!!@
Przypominam uprzejmie naszym mieszkańcom, że wybory w naszym mieście wygrało PiS. Dzięki Waszym głosom mamy w Parlamencie Pana Macierewicza. Nie protestowaliście gdy nasze miasto zawierzone zostało Matce Boskiej a teraz się obudziliście, że wszystko co złe w tym mieście, to wyłączna wina obecnego Prezydenta. Sami zgotowaliśmy sobie taki los.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!