twój wpis jest odzwierciedleniem twojego nicka,"gówno zjem,gówno wiem".
Ja popieram abcde jest nie cały rok i teraz wydadzą nasze p[ieniądze na referendum potem na kampanie etc zero pomysłów zero konkretów tylko krzyk odwołaj prezydenta bo jest drogo ale i tak władza będzie dopiero za rok bo komisarz nic nie będzie robił bo będzie nadany przez Tuska. Wg mnie Chojniak powinien zostać na ten rok a za rok niehc podadzą pomysł na rządzenie i jak będize dobry to sie ich wybierze!!!!
Dlaczego dla niektórych kasa na wybory jest stratą a kasa którą PT nie otrzymało (750tyś) już jak widać strata nie jest i nie mają czego załować!
nie mam zamiaru iść na referendum.Widzę co było a co jest w naszym mieście !!!!!
Niech to PIO przedstawi jakąś alternatywę lub jakiegoś kandydata na prezydenta - bez tego są śmieszni i niewiarygodni - traktują ludzi jak oszołomów którymi można manipulować populistycznymi hasłami. - ŻENADA - NIE IDĘ NA ŻADNE REFERENDUM
~Jedna banda - JEDYNY MADRY z tych komentarzy :) jelsi dojdzie do odwolaniA TO MAMY MIEC TUTAJ raj na ziemi :) jelsi tak sie nie stanie to kto wtedy za to odpowie ???? bo wydaje mi sie ze ten obiecany raj to bedzie miala grupa ktora sie dorwie do wladzy :)
Bo dla idiotów, reklamówek liczy się gó.no w ślicznym opakowaniu.
Nie liczy się produkt potrzebny tylko laurka.
Reasumując. Ślepi wierzą w reklamy i śliczne opakowanie, czyli sklep, producent sprzedaje to na co znajdzie kretynów wmawiając im nie prawdę tak długo aż fałsz staje się prawdą.
Ja wolę widzieć efekty dające realny namacalny owoc, a nie obietnice nie spełnione.
Chojniak daje jedynie długi, obietnice i na tacę z publicznej kasy dla kleru i "właściwych firm".
Skoro dochód miasta w 2014 roku ma wynieść tylko 50mln,a dług 180mln chyba warto komuś podziękować. Bo ja nie wiem kto ten dług spłąci tzn. wiem, że My bo Chojniak na 100% wyląduje w wodociągach bo i po to jest tylko remontowana oczyszczalnia i po to stawki za wodę i ścieki co 6mc będą teraz rosły. Tak sobie żłób buduje ta garstka adoratorów.
Gumoleum wylano przed referendum i daję sobie głowę ogolić, że po ostatnim dniu lutego 2014 (max) całe to gó.no będzie leżało na poboczu lub na kupie gruzu.
Ale pewnie kupi tym ciemnotę
Jestem przeciwny temu prezydentowi, zresztą jak dwu poprzednim. Są to układowcy. A na układy nie ma rady. Na referendum nie będę szedł, ponieważ zmiana nic nie da, szkoda czasu, wszyscy oni obstawiają się tak, aby zawsze wynik był dla sitwy wygrany, to się nazywa kumoterstwo i nepotyzm. Tak jest w całym kraju, we wszystkich miastach i na każdym szczeblu od samego szczytu prezydenckiego zaczynając, a na najmniejszym sołtysowie kończąc. Chodzenie na wybory i inne referenda to szkoda energii, czasu i emocji, nerwów. Nie ma w tym sensu i logiki. I tak zawsze wygrywają 'nasi'. I jeszcze jedno - nie jest ważne kto i jak głosuje, ważne jest kto liczy głosy, a jeszcze ważniejsze kto dobiera komisje wyborcze. Ocenzurujecie ten wpis czy go opublikujecie? Ciekawe czy jest wolność słowa i demokracja oraz pluralizm poglądów, czy nie.
Udział w głosowaniu to obowiązek człowieka katolika. Nie pójście na wybory (czy w tym przypadku na referendum) to dla katolika grzech zaniechania. Chojniak i Błaszczyński namawiają do nie pójścia na referendum, ale im się nie dziwię, bo tą udawani katolicy. Ale dziwię się, że duchowieństwo piotrkowskie podpuszczone przez ks. dziekana od Fary do tego namawia wiernych.
ja proponuje na prezydenta MARTENSA, na wysokim poziomie sa jego komentarze, i siedzi w polityce przed komputerem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!