metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Agata ~Agata (Gość)03.09.2013 12:46

Panie Anthony, trafił Pan w sedno!

20

felix ~felix (Gość)03.09.2013 13:17

Anthony podaj grabę!

20

last minute ~last minute (Gość)03.09.2013 16:23

Czapki z głów!

20

sereq ~sereq (Gość)03.09.2013 16:50

WYMIATA!

20

gość 1 ~gość 1 (Gość)11.09.2013 11:36

myślę,że nawet osoby upośledzone umysłowo nie popierają Chojniaka. Przyjechały one (tak wynika z tekstu - na wycieczkę) - dostały koszulki, a potem chciano im zabrać te koszulki. stąd pewnie się zrobiło zamieszanie. Jakim trzeba być człowiekiem ,żeby posuwać się do takich metod? Nie mogę tego zrozumieć. Z drugiej ze strony - zobowiązania są . Przezwyczajenie do wyższego standardu życia również i jak tu teraz tak łatwo zrezygnować. rok kadencji to bardzo długo i dużo pieniędzy. nie można tak łatwo z tego zrezygnować - bo co będzie dalej?

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.09.2013 12:06

Cytuję:
Pewnym problemem technicznym może być uzyskanie podpisów nieboszczyków na pełnomocnictwach, ale myślę, że urzędnicy magistraccy bez trudu sobie z tym poradzą.

A co to niby za problem? Przecież każdy z tych zmarłych miał zapewne dowód osobisty, na wniosku o złożenie którego złożył był wcześniej swój podpis. Wnioski te z podpisami zalegają w szafach w Urzędzie Miasta, trzeba je tylko wydobyć.

"gosc-1" napisał(a):
myślę,że nawet osoby upośledzone umysłowo nie popierają Chojniaka. Przyjechały one (tak wynika z tekstu - na wycieczkę) - dostały koszulki, a potem chciano im zabrać te koszulki. stąd pewnie się zrobiło zamieszanie.

A po co właściwie zabierano im te koszulki? Czy one będą ponownie wykorzystane? Szkoda im było zostawić te kilka koszulek po 15 czy 20 zł, czym mogliby choć trochę uszczęśliwić te dzieci? Wstyd straszny!

20

. ~. (Gość)13.09.2013 21:34

Hala balonowa jest miastu potrzebna - tylko wątpliwe jest to czy akurat ta obecna jest najlepsza, ale cóż przetarg określił warunki jakie musiała spełniać hala.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat