Na szkolnej już jest ciasnota nie ma parkingu a może by tak urząd za miasto wyprowadzić w całości a nie ściągać ludzi do centrum gdzie nie ma gdzie parkować
Ciekawe gdzie będziemy parkować samochody. Już teraz nie ma na ul. Szkolnej gdzie postawić auta, gdy chce się załatwić jakąś sprawę, po przeprowadzce będzie jeszcze gorzej. Pytanie retoryczne: dlaczego przed budynkami urzędów parkingi nie są płatne? Bo nawet przez myśl mi nie przechodzi, że władza bardziej dba o interes swoich urzędników niż całej reszty mieszkańców miasta.
A kiedy nowy parking bo ten zajęty przez pracowników policji, służby celnej, urzędników, uczniów III LO i pracowników pobliskich banków i PZU.
A kiedy parking bo straż miejska tylko na to czeka.. Posypią się mandaciki.. Ciekawe kto na tym zarobi?
Niech przeniosa do cudnej mediateki i piekny budynek i miejsca do parkowania
Ponoć już wczoraj na wiecu dziękczynnym z układami mówił: "w miarę możliwości" będziemy spełniać założenia naszego programu. Po raz kolejny zlał was ciepłym moczem i dobrze, ja już od miesiąca mieszkam w Łodzi tylko meldunek muszę zmienić.
Ok. ale wydaje mi się, że najpierw należało pomyśleć o parkingach na Szkolnej, już teraz trzeba mieć bardzo dużo szczęścia by tam zaparkować.
Pan prezydent Chojniak będzie w swoim bastionie sam. Jeszcze tylko zasieków i wojska będzie brakować. Swoją drogą czy w tym przypadku urząd nie zostanie zamknięty dla mieszkańców?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!