Czy uważacie że odwołanie Prezydenta i Rady Miasta coś zmieni? Czy nowy Prezydent i nowa Rada będzie skuteczniejsza?
gorszego dziadostwa już być nie może.
i jeszcze proponuje zapytać "czy chcą być młodzi piękni i bogaci czy wolą być starzy brzydcy i schorowani " ot cała mądrość p.Pampucha I p. Gletkier
Tylko kto na ich miejsce??? Jestem zdecydowanym przeciwnikiem prezydenta i radnych bezradnych - szczególnie tych "ubogich" lekarzy P.W, P.Sz.
Jeżeli do władzy dojdą osoby które organizują referendum to będzie równie duży cyrk, a właściwie pseudo rządzenie.
A ja jestem ciekaw kto będzie kandydatem PIO na prezydenta, jeśli oczywiście dojdzie do referendum i dotychczasowy prezydent zostanie odwołany.
Popieram :)))
jeszcze zrobić porzadek należy z osobami zajmujacymi stołki w podległycg jednostkach ; dom pomocy społecznej, mopr itd
Z tego co wiem to PIO nie ma kandydata ale nie o to chodzi trzeba nieudaczników sie pozbyc w jednostkach zle ządzą woda podatki to w biednych ludzi uderza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!