metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik ~luzik (Gość)26.09.2011 10:33

Gratuluję ciekawej i ważnej inicjatywy. Chociaż nie jestem mieszkańcem gminy Ręczno życzę Inicjatorom siły, odwagi, samozaparcia oraz wyrozumiałych sponsorów.
I najważniejsze, niech Bozia i partia nigdy nie dopuszczą, aby Wasza gazetka stała się propagandową tubą i dziennikiem zdarzeń urzędu gminy ... Taki bowiem los stał się udziałem już niejednej podobnej inicjatywy.

00

socjolożka ~socjolożka (Gość)26.09.2011 12:40

Nie da się w Polsce w tak małej społeczności, już zwłaszcza na wsi, prowadzić obiektywnego i niezależnego pisma obywatelskiego. Kochani, zniszczą to wasze pisemko po trzech wydaniach i dobrze radzę - uważajcie, aby was też nie zniszczyli. Szkoda nerwów i zdrowia. Pewnie, że dobrze, że próbujecie coś robić, ale jest to z waszej strony ogromna naiwność i możecie dostać gorzką lekcję. Dlaczego? Bo Polska nie jest normalnym krajem. Może inaczej: Polacy nie są normalni, to jakaś nieokiełznana dzicz cywilizacyjna i kulturowa.

00

ABC ~ABC (Gość)26.09.2011 13:58

GDZIE TA GAZETA????? BO NIGDZIE JEJ NIE MA:(

00

Koń Polski ~Koń Polski (Gość)26.09.2011 19:09

"socjolozka" napisał(a):
Nie da się w Polsce w tak małej społeczności, już zwłaszcza na wsi, prowadzić obiektywnego i niezależnego pisma obywatelskiego.

10/10. Przerabiałem to w podobnej formule i dałem se siana.

00

BYWACZ ~BYWACZ (Gość)26.09.2011 22:41

Z tą gazetą to jest tak samo jak z inteligentną blondynką, wszyscy w gminie o niej słyszeli ale nikt jej dotąd nie widział.

00

autor ~autor (Gość)28.09.2011 10:23

Witam jeszcze kilka egzemplarzy można otrzymać w kiosku Ruchu w Ręcznie , oczywiście bezpłatnie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat