metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
m&m ~m&m (Gość)24.11.2012 13:34

[cytat][b]Zarząd Carrefour podjął decyzję o nieprzedłużaniu umowy, z uwagi na nowe warunki najmu, które okazały się nie do zaakceptowania w obecnej sytuacji ekonomicznej [b][cytat]
Nie płacąc podatku od nieruchomości i podatku obrotowego jeszcze jest im drogo? A co na to maja powiedzieć właściciele małych sklepów osiedlowych płacąc podatek od nieruchomości i podatek obrotowy? Hucpa!

00

Michał ~Michał (Gość)24.11.2012 20:55

A skąd wiesz, że nie płacą?

00

ff ~ff (Gość)25.11.2012 09:57

Przeraża mnie jak prezentowany i gloryfikowany jest w artykułach Real jako przyszły pracodawca, któż zatrudni za najniższą pensje i nie przestrzega minimum wynikającego z kodeksu pracy. Zmiana marketu to przewidziana strategia wielkich sklepów min. po to by pracownicy byli jak najtańsi i nie dostali STAŁYCH UMÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

JAR ~JAR (Gość)25.11.2012 12:15

hypernova, carrfour, real... co będzie następne?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)25.11.2012 16:46

"JAR" napisał(a):

MegaPierdonka :)
Ja osobiście liczyłem, że Carrefour zwijając manatki, zrobi jakieś promocje, żeby towaru się pozbyć. Tymczasem im mniej tam towaru zostało, tym bardziej podnoszą ceny. Dziwną przyjęli strategię. Przestałem tam zaglądać.

00

ona ~ona (Gość)25.11.2012 17:33

"JAR" napisał(a):

Możliwe że Wal-Mart.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)25.11.2012 18:00

"JAR" napisał(a):
hypernova, carrfour, real... co będzie następn

BIEDRONKA!!!

00

dcc69 dcc69ranga26.11.2012 08:45

To barbarzyństwo. Carrefour zwalnia 117 osób, Real nie rozmawiał jeszcze z żadną osoba która dostała wymówienia. Robią rekrutację z innymi osobami ale nie z tymi co właśnie zostały zwolnione przez Carrefour. Wszyscy pracownicy pracować będą do końca stycznia a sklep funkcjonować będzie max do końca 2012 roku. Real rekrutacje robi teraz więc jak to wygląda. Brzydko powiem, wydymano obecnych pracowników nie dając im żadnej nadziei. Bo jak może ich przyjąć Real jak są jeszcze pracownikami Carrefoura??!!. Musiałby się same zwolnić ale utracą wtedy wszelkie świadczenia jakie im przysługują. Czyli np. odprawy. Już zostały poinformowani, ze nie należą się żadne odszkodowania z tytułu, że pracodawca nie podpisał umowy najmu. Wielki przekręt i tragedia wielu ludzi. I nikogo to nie obchodzi, władz miasta, RUP czy parlamentarzystów.

00

gość ~gość (Gość)26.11.2012 09:33

To samo co w poradni dla dzieci na Dmowskiego. Połowę ludzi wywalają na bruk, a starostwo-siedlisko nepotyzmu zatrudni swoich krewnych i znajomych królika

00

rav ~rav (Gość)26.11.2012 11:00

Ile ludzi musi cierpieć żeby ktoś to zauważył???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat