na zdjęciu wielu wójtów, a większość komentarzy dotyczy ciebie roman. Czy masz z tego powodu jakąkolwiek refleksje na swój temat? Jednak marny z ciebie gospodarz i mieszkańcy gminy okazują to w każdy możliwy sposób.
Razem to ostatnio walczyliście w każdej gminie o podwyżki na czele z wójtem Romanem.
Wójt Roman jak lew z radnymi walczył o podwyżki.
Wielki Roman D. Może teraz naprawi drogi bo w gminie Wola Krzysztoporska jest tragedia ???? a zwłaszcza w Krynżny
Większość na zdjęciu to geniusze z PIS z wójtem Romanem na czele:
Wasz Morawiecki:
Środki na funkcjonowanie swojej kancelarii podniósł 7- krotnie w porównaniu do środków z 2015 roku , zniósł limit na wypłatę wysokości premii dla podległych jemu nierobów a Polakom oferuje 45 zł ! A może lepiej miskę ryżu !
Specjalnie tak napisałem żeby was uruchomić i udało mi się. Do narzekania to jesteście pierwsi czemu sami nie wystartujecie każdemu wolno jaka by władza nie była to zawsze źle a co do pensji to ja też uważam że to przesada i to gruba to jest naplucie nam w twarz.
Ponad 830 milionów zaplanowano dla Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w projekcie budżetu na 2022 rok. Opozycja przypomina, że za rządów PO PSL wydawano na ten urząd 150 mln. To dobrze rządzi premier Morawiecki ze swoimi?
romuś będzie miał kaskę na swoje chore inwestycje. Koleś robi kanalizację, podczas gdy w okresie letnim bardzo często "wyłączana" jest woda, bo studnia (np. ta w woźnikach) nie daje rady. Może najpierw wybuduj nowe ujęcia wody, a dopiero później myśl jak tą wodę od ludzi odebrać!
PIS=WENEZUELA 2
"Wenezuelskie podwyżki" — takim mianem określają przedsiębiorcy to, co czeka ich w nowym roku. Sięgające kilkuset procent podwyżki cen gazu sprawiają, że nie wiedzą, co będzie dalej z ich biznesami. Z podobnymi problemami zmagają się szkoły, spółdzielnie i szpitale w całej Polsce.
Prawie 200 milionów na pogadankę o tym co zrobić ze śmieciami! za darmo podpowiem odbierać śmieci za darmo i nikt nie będzie latał po lasach i zagajnika
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!