Kiedy wygra Razem dla Piotrkowa
to kolejna podwyżka wody,gruntów
ścieków i ciepła gotowa
jest już gotowa.
Więc podziękujmy już tej ekipie,
bo zwykłych ludzi mają w ...
do luzik: Na pewno po wygraną! Zresztą ostatnie referendum pokazało, kto rządzi w mieście!
Nie wiem, jaka była przejażdżka po mieście,ale wagoniki były the best.Dobra robota sztabowców.
"Znacznie bardziej od własnych porażek bolą nas sukcesy innych"- ten cytat doskonale odzwierciedla wszelkich pseudoprzeciwników pana prezydenta:)
My piotrkowianie uważamy, że nie ma w mieście godnego przeciwnika dla pana Krzysztofa Chojniaka. Istnieje natomiast grupa żałosnych ludzi, którzy skandalem i wyciąganiem bezsensownych informacji chcą zwrócić na siebie uwagę mieszkańców....
Panie Prezydencie, wierzymy w Pana! Niech Pan dokopie tej reszcie obłudników już w pierwszej turze!
MASZ RACJĘ, ja widzę jak wygląda nasz Piotrków, dostrzegam prace tego Człowieka. Nie dam się zwieść reszcie, która tylko obietnicami nas karmi. Chojniak tyle już zrobił i niech Chłopak się wykaże jeszcze, dla naszego wspólnego dobra.
i tak wygra w pierwszej turze, porządny facet jest i dba o miasto. Myślę,ze dostanie jakieś 70%
O podwyżkach podatków od mieszkań i budynków itd????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!