W związku z tym, że od kilku dni nie można stworzyć galerii zamieszczam swój post w tym miejscu.
Panie Prezydencie czy mamy iść tą drogą?
Czas przed Świętem Zmarłych to czas wyciszenia i zadumy, dlatego dziwi to, że bezpardonowo w tą atmosferę wdziera się kampania wyborcza. Czy pan prezydent tego nie rozumie i rozwieszając swój baner wyborczy na początku ul.Cmentarnej ma to wszystko gdzieś? Tam będą tłumy w najbliższych dniach ale czy to ma być drogowskaz dla mieszkańców by szli tą droga za panem prezydentem. A co jest na końcu tej drogi? Cmentarz. Ten cmentarz to symboliczny w tym momencie punkt, do którego zmierza pan prezydent czy też całe miasto razem z nim? Arogancja władzy sięga szczytów. Dlaczego takich banerów nie porozwieszać jeszcze przed wejściami do kościołów? Bo tam żaden proboszcz by na to nie zezwolił. Dlaczego nie porozwieszać takich banerów przed dużymi centrami handlowymi? Bo żaden menedżer by na to nie zezwolił. Cztery lata temu były "Krówki Chojniakówki". Czy kolejnym krokiem będzie stoisko w alejach cmentarnych ze zniczami promującymi prezydenta? Panie Prezydencie czy mamy iść za panem tą drogą?
Jak ruszają, to pewnie raźniej im będzie maszerować z piosenką na ustach. Proponuję tę: [cytat="Aman"] Czy pan prezydent tego nie rozumie i rozwieszając swój baner wyborczy na początku ul.Cmentarnej ma to wszystko gdzieś?
Ma to gdzieś. Nie pamiętasz, co było 4 lata temu? http://www.epiotrkow.pl/news/Zabrales-moje-miejsce-zabierz-moje-kalectwo,5762 "Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"
Aman idź drogą,którą chcesz!A my i tak zagłosujemy na Krzysztofa Chojniaka.Na nic twoje złośliwości.
Aman, wkurza cię to, że ten banner wisi za wysoko i nie można go zerwać, tak jak innych? Swoją drogą, po ubiegłej nocy przybyło bardzo dużo plakatów i bannerów pewnego komitetu. Przypadek?
No cóż przypadkiem trafiłem na te pogaduszki ,ale po przeczytaniu- wielu ,czuję że jednak pójdę na te wybory, zagłosować na Chojniaka! Tak w formie protestu dla tego zlewu...
Aman, widze ze nie masz co robić. chodzic i zdjecia plakatow robić... nie lepiej pomodlic sie za dusze zmarłych?
pusty jesteś jak beczka po sledziach,twoja rodzina może głosować nawet na Janka Kosa z 4 pancernych,widać jaką masz rodzinke,dno i pół metra mułu.
jeżli na zdjeciu nr. 4 to elektorat Pana Krzysztofa to ja mu gratuluje ha ha ha liga oldboji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!