metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sorki ~sorki (Gość)26.10.2010 23:49

Nie byłem, ale i tak i moja rodzina zagłosują na Chojniaka, natomiast na radnych z PO

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)26.10.2010 23:55

"Lola" napisał(a):
Panie Krzysztofie vel misiaczku Yogi odejdźcie.
Piotrków to nie błoga 'animowanka' tu trzeba chłopa z jajami, nie rozczulającego niedźwiadka.

"dowyborow" napisał(a):

A jak to dlaczego się tak boją Mazura? Dlatego, że zagraża Mazur interesom wszystkich, od lewicowców po prawicowców! Aż się trzęsą ze strachu!
Najbardziej spółka Munik-Błaszczyński, rządząca miastem, prezydentem i radnymi od lat, zresztą nie tylko w tej ostatniej, chojniakowej kadencji.
A spółką Munik-Błaszczyński zarządza prezes spółki Małgorzata Błaszczyńska, szara eminencja piotrkowskiej polityki, prywatnie małżonka Mariana Błaszczńskiego, która obydwu owinęła sobie wokół małego paluszka!

Dlatego Mazur to najgroźniejszy przeciwnik dla WSZYSTKICH w ogóle po 1989 roku!

Ta PRAWDA,kto FAKTYCZNIE rządzi w Piotrkowie powinna być w każdym dniu nie świadomym tego faktu wyborcom przypominana i tłumaczona.
Panowie Munik i Błaszczyński na emeryturę a zabierzcie ze sobą pana Chojnika na świadczenie przed emerytalne a pani Błaszczyńska mężowi i pozostałym dwóm panom ciepłe skarpety na drutach robić,bo zima ostra ma być!!!

00

piotrekk ~piotrekk (Gość)27.10.2010 00:01

Do jednejwodki.
A może Ty masz problemy z samopoczuciem. Zapewniam pomogę - jestem lekarzem psych... Cała służba medyczna z rakowskiej zagłosuje na Pana Chojniaka. Mamy dość cwaniaka dyrektora

00

burka ~burka (Gość)27.10.2010 07:56

"jednawodka" napisał(a):
To wam powiem, że inauguracja w sali MOK-u Mazurowego Kumitetu,to była wielkiej klasy gala w Nowym Jorku!

czyli nie tylko ja tak uwazam :)

00

Fidel Kastrollll :P lol ~Fidel Kastrollll :P lol (Gość)27.10.2010 07:59

Ale to dobrze że tak było, widać ze Pan Mazur coś sobą reprezentuje.
Inny chce zwalniać urzędników...

00

ja ~ja (Gość)27.10.2010 08:04

Ulotne obiecanki jak te baloniki ...

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)27.10.2010 08:48

uwaga ludziska....zaczynają wychodzić z cienia....ha ha jak zombi jakieś....

00

Aman Amanranga27.10.2010 09:00

Kto tak śmiesznie zmontował ten materiał video? Toż ja bym chyba lepiej to zmontował.

00

kula ~kula (Gość)27.10.2010 09:12

Trzy dłonie wokół kuli z wieżą ciśnień symbolizują: Nie prawica nie lewica ale żebranica - łapownica jest naszym znakiem, symbolem i działaniem.

00

Lola ~Lola (Gość)27.10.2010 09:28

Widzicie ten herb Piotrkowa na plakacie Krzysztofa???
Toż to nic innego jak przebitka symbolu masońskiego:
http://tiny.pl/hwg4p
http://tiny.pl/hwg4f
Kandydat Chojniak to illuminati :D mason :D

Komentarz był edytowany przez autora: 27.10.2010 09:33

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat