Moja skromna osoba jest straszona konsekwencjami prawnymi parę razy dziennie, na tym ...forum.
Psychologia mówi - straszą bo się boją!
Ty... i skromność.
A czy Pan Andrzej Czapla udzielił Ci już upoważnienia do występowania w jego imieniu na forum, bo rano mówił, że nic podobnego i że nawet nie zamierza!
Jesteś namierzony przez chłopaków i dziewczyny z SLD.Mówili mi o tym godzinkę temu.A Mazur twierdził o 12-tej że takiego gościa jak Ty nie zna .I znać nie chce.
Bardzo Pani dziękuję za to wyjaśnienie.
Trudny moment, ale wierzę, że minie. Trzymam kciuki.
Jeżeli Pani sobie życzy, to proszę się zarejestrować na tym portalu i skontaktować ze mną poprzez wewnętrzną pocztę portalową. Co dwie głowy to nie jedna.
Chory z nienawiści. Dlatego nawet data jest zła żeby wspomóc potrzebującym.
A kto jutro przyjmuje w poradni zdrowia psychicznego? Bo pilna pomoc gościowi potrzebna!!
???
to teraz Platforma trzyma z SLD???
I ma całkowitą rację. Bo nie jestem gościem, tylko "ą".
Rodzaj żeński.
Ale wiadomo z forum, że ty często miewasz tutaj kłopoty z rozróżnianiem płci. A podejrzeć, nie masz jak... I problem z podwójnym widzeniem także. Wniosek: seksuolog i okulista potrzebni.
Żegnam bez żalu.
Lola wróciła!!!!!!
Teraz noami ,kiedyś Lola!!!
A co mnie to.Każdy może zmieniać nicka nawet parę razy dziennie.Trzym się Lola-naomi.
Zobaczymy,zobaczymy..
Po wyborkach przedstawię to i owo!
Nie Markpio, pomyłka (zresztą już wiesz).
Ja popieram Janka i kropka. Wciąż i niezmiennie, ale mieszać się w te kampanijne dyskusje nie zamierzam. Kwarantanna i rekonwalescencja do 21ego.
Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!