" I jeszcze jedna kwestia: czy w przypadku, gdy aborcja jest już przeprowadzana, zgody nie powinien wyrazić również ojciec dziecka (za wyjątkiem przypadku, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu)?" - - - > Gdy aborcja jest już przeprowadzona to po co komu potrzebna jest zgoda ojca ? Nie lepiej przed ? Bardzo się wzburzyłaś - eś .
Pani P to znawczyni wszystkiego od Konstytucji do aborcji taki trochę z niej omnibusik od wszystkiego czyli od niczego
Kto zabija dzieci nienarodzone powinien otrzymywać karę bezwzględnego więzienia ja za zabójstwo z premedytacją.
Edukacja jeszcze raz edukacja tylko w jakim temacie ( sex to nie tylko przyjemność i zabawa to odpowiedzialność) w takim ze jak zajdziesz w ciąże to do lekarza i dziecko na śmietnik może by zacząć edukować przed faktem
Ale nie prościej jest od razu zacząć od uświadamiani jak zabijać
Może zacznijmy ratować dzieci
~czarna stonka (Gość)
"jak czytam posty tego 97300, to jestem nawet za obowiązkową aborcją." - - - > Ja też Ciebie kocham.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!