Wielki człowiek i jego wielkie czyny.Takich jak Paweł Kowalski jest coraz mniej.
Wreszcie informacja o człowieku pozytywnie zakręconym. Gratulacje i życzenia wytrwałości! Proponowałbym jeszcze jedną rzecz - organizację "płatnych" szkoleń z zakresu ochrony środowiska. Środki unijne na takie imprezy są, cel - zbożny, a wam przyda się parę groszy na działalność podstawową.
Pawełku jesteś jednym z tych ludzi z których powinno się brać przykład.Wiem ,że będziesz za tym chodził.Życzę pomyślności.
Fajnie by było jakby się jeszcze dało drogą Piotrków -> Koło dało dojechać bez urwania koła .... ;)
Nie wspominając już o trasie rowerowej...
Po pierwsze wypowiedź pana Kowalskiego jest nielogiczna. Po drugie z tego, co wiem jest strażnikiem leśnym, więc nie może chyba jednocześnie być "leśnikiem z osady", bo to zupełnie co innego. Chyba, że jest dwóch Pawłów Kowalskich lub też dwa etaty dla jednego Pawła. Najlepiej w tym samym czasie.
Brawo! Przynajmniej raz w miesiącu odwiedzam "Osadę" :) Jestem pełna uznania dla Pawła Kowalskiego :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!