metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zgrywus ~Zgrywus (Gość)25.11.2024 08:49

Nie chciała do bu....i To-masz

07

Rzekłem ~Rzekłem (Gość)25.11.2024 12:54

Dlatego należy skończyć z alimentami od strony państwa. Ja nie wchodzę ludziom do łóżka więc proszę wyjść mi z portfela. Związek to umowa pomiędzy ludźmi, a nie z państwem. Tak samo posiadanie dziecka. Jeśli ludzie są na tyle dorośli by współżyć to niech będą tyle dorośli, by samemu ustalić kwestie finansowe

61

Ojciec rydzyk ~Ojciec rydzyk (Gość)25.11.2024 13:33

Jak można nie płacić na własne dziecko ?? Rozumiem na kobitę bo to obcy człowiek, ale własne dziecko z krwi i kości. Ale nie stety my chłopy tacy jesteśmy, za bawić się. Zrobić i po problemie. A kobita niech się martwi jak związać koniec z końcem.

51

znafca ~znafca (Gość)25.11.2024 13:34

Nie wiem czy redakcja puści ten komentaż ale biologia człowieka niczym nie różni się od biologii zwierząt. Kobieta chce mieć potomstwo i robi wszystko w tym kierunku. Alimenty bez rozwodu czyli wpadkowe powinny być zniesione.

33

Ursus ~Ursus (Gość)27.11.2024 16:15

do pana można zrobić - ze znajomości prawa 6+, ale z numerologii i jasnowidztwa 1 ;). Nie wpadłem, nie muszę płacić i kompletnie nietrafione personalne odniesienie do sprawy. Ciekawe, że gdy starsi ludzie podpisują w dobrej wierze umowę na garnki to polskie prawo znalazło obejście i można cofnąć te umowy, a w tej sytuacji, jak ludzie podpisują w dobrej wierze to już nie, bo "dobro dziecka". Równie dobrze można napisać "tragedia mężczyzny" i wyjdzie na to samo, jeśli ujmiemy, że facet został wmanewrowany w podpisanie.

30

Ja ~Ja (Gość)25.11.2024 16:10

A ilu jest takich co płaci na nie swoje dziecko? Według mnie powinny być darmowe lub nie drogie testy na ojcostwo.

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat