Tak, szczególnie, że w regionie jest dopiero na piątym miejscu, bo pierwsze przecież zajmuje liceum z Tomaszowa ;).
Chrobry stacza się z prędkością światła. Jak wytłumaczy się z tego dyrektor?
Chyba na szóstym miejscu. A propos, do jakiego Liceum chodziłaś, że tak słabo z matmą?
CHROBRY 18-te miejsce w województwie?! Tragedia... A jeszcze nie tak dawno to była taka dobra szkoła....
"Mala" napisał(a):
Tak, szczególnie, że w regionie jest dopiero na piątym miejscu
Chyba na szóstym miejscu. A propos, do jakiego Liceum chodziłaś, że tak słabo z matmą?
No cóż.... moja szkoła, I LO jak już ktoś napisał stacza się z prędkością światła. Bardzo mi przykro z tego powodu, bo to jest szkoła z tradycjami. Ale nigdy wcześniej dyrektorem nie był taki ktoś..... no to tradycje zanikają.... przykro. Kiedyś człowiek szczycił się tą szkołą, teraz zaczynają się wstydzić. I dokąd ja wyślę moją córkę?
Nie zgadzam się z tym co napisał M. Baryła na swojej stronie na facebooku - https://www.facebook.com/mariusz.baryla.64 - w Piotrkowie jest zacne grono pedagogów, który przygotowuje młodzież do matury ale i do przyszłego, samodzielnego życia. Jestem nauczycielką od 17 lat i chyba lepiej się orientuję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!